Cerven
ohodnotit

Kluci to taky chtěj…a pořád

Knallharte Jungs

Další název:
Chlapci to chcú tiež... a stále
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
13.3.2003
„Komedie o tom, jak to vidí ten v kalhotách! Variace úspěšné komedie „Holky to chtěj taky“ – podobné téma, stejná herečka, docela jiný úhel pohledu.“

Obsah filmu Kluci to taky chtěj…a pořád

 
Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie „Udělej si sám!“.

Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá – Flo musí...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Granz HenmanGranz Henman  
hraje:
Tobias SchenkeTobias Schenke.....Florian [21]   
Axel SteinAxel Stein.....Red Bull [20]   
Diana AmftDiana Amft.....Maja [26]   
Rebecca MosselmanRebecca Mosselman.....Silke [21]   
Miriam von VersenMiriam von Versen.....paní Müllerschönová [33]   
Nicky KantorNicky Kantor.....Schumi [18]   
Tom LassTom Lass.....Dirk [19]   
Michael HerbichMichael Herbich.....chirurg   
Axel MilbergAxel Milberg.....otec Mají [46]   
Tara YoungTara Young.....teta Eva   
Carmen-Maja AntoniCarmen-Maja Antoni.....Majina babička [57]   
Petra ZieserPetra Zieser.....Paní Paradisová [43]   
Monika ManzMonika Manz.....Silná sestra [54]   
Alexa SommerAlexa Sommer.....teta Eva   
scénář:
Granz HenmanGranz Henman  
kamera:
Gernot RollGernot Roll  
střih:
Ueli ChristenUeli Christen  
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Bioscop
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
německá
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Kluci to taky chtěj…a pořád >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

blondataXena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2014
Zlatá puberta
Nadržení sotva dorostlí puberťáci jsou   výživné téma, řekla bych, že jsou tu i   lepší nápady než v Holky to chtěj taky. A Flo   byl dostatečně ošklivej na to, že bylo   věrohodné, že by měl problémy sehnat děvče   podle svých představ.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.7.2012
pokračování ,nepokračování filmu Holky to   taky chtěj, je snad ještě hloupější než   první díl . stejný film jako kalhoty v pozoru
Nikotyna
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.3.2011
Když tohle někdo točil, tak snad nemohl být   při smyslech, takovou trapárnu se divim, že   vypustili vůbec do světa. a i mě překvapilo   hodnocení 49% podle mě je to na tenhle film,   doopravdy až moc.
mildaaxe
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.3.2011
Florian je v pubertě a zrovna o sobě začíná   dávat vědět jeho přirození. Což mu   způsobuje nemalé množství trapasů, hlavně   když je poblíž jeho tajná láska   Maja…
Tohle je jednoznačně další z těch   „filmů“ kvůli kterým lituju, že zde   neexistuje hodnocení 0 z 10. Tahle věc si ho   totiž plně zaslouží. Nejsem nijak proti lehce   (občas i těžce) trapný zábavě ve filmech,   ale musí to nějakým způsobem fungovat. Tenhle   snímek jsem však nesnášel od prvních sekund.   Už nástup Floriánových koulí je tak strašně   trapnej, že sem čekal jenom to nejhorší. A   toho sem se bohužel taky dočkal… Proto mě   překvapilo zjevení jedný scény, u který jsem   se dokonce zasmál (tlusťochův „odchod“ z   hajzlů). Zbytek je nekonečně nudná, nechutná   a trapná „jízda“ dvou pubertálních   idiotů. Tohle už opravdu nikdy nechci vidět.   Holky to chtěj taky se možná spoustě lidem   nelíbí, ale tenhle odpad se s nimi nemůže v   nejmenším měřit…Málokdy totiž tolik přeju   hlavním hrdinům aby už konečně   chcípli…Navíc po tom, co hlavní „hrdina“   Florian v tomhle braku předvedl, působí ten   happyend opravdu hodně nepochopitelně.
Reklama
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Florian je netypickej puberťák, kterej by rád   sbalil Maju. Tim „netypickej“ myslim to, že   je netypicky trapnej :D Je to úchylák, kterej si   povídá se svym pérem a pozoruje starou bábu,   jak sere. Aspoň, že jeho kámoš Red Bull je   celkem borec, jak si, převlečenej za svojí   ségru - dvojče, chodí v pohodě pařit s partou   holek a povídá si s nima o jejich problémech a   prostě vůbec - je pořád v holčičí bandě   :)
K filmu Nevyhrožuj sem napsala, že je to to   nejtrapnější, co sem kdy viděla. Po tomhle ale   už teda nevim, je to asi tak nastejno tyhle dva   filmy. Jedinej okamžik, co sem se zasmála, bylo,   když Red Bull, opět převlečenej za ženu,   prolít tou zdí :D No ale co z toho - jedinej   okamžik, i když takhle vtipnej nemá šanci   tenhle haluz zachránit. Komedii si opravdu   představuju úplně jináč! Já bejt Tobias   Schenke, asi bysem se propadla hanbou, kdybysem   pak viděla, v jaký sračce hraju. Diana Amft   jako Maja? Proč, proboha??? Není to trapný,   když hrála i v Holky to chtěj taky??? No, i   když - CO v týhle „komedii“ není trapný,   že? Pustit si to eště jednou, asi by mi jeblo.   Už nikdy!
Steve997
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.4.2010
Názorná ukázka toho jak trapné a povrchní   komedie umí němci točit. Nevím pro koho je   tento film dělaný, asi jen pro němce, protože   takovéto stupiditě se snad ani nedá říkat   komedie. Jediný klad je ten, že po shlédnutí   filmu se mi najednou všechny ostatní komedie   začali líbit o něco víc. Pokud mám nějakému   filmu udělit jednu hvězdičku, tak je to tento.
netopir55
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Humorné scény?To ani omylem.Spíš pekne   trapné.Hlavní hrdina je čistý kretén,do filmu   mi nesedel a ješte k tomu mluvíci   penis.Myslím,že tenhle nemecký film mohl   vypadat mnohem lépe.Aspon to nedopadlo jako Holky   to chtej taky.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.5.2008
Nic moc, ale naštěstí už ne megablbost...
...narozdíl od Holek, co to taky chtěj. U téhle   komedie jsem se alespoň chvílema od srdce   zasmála. Dokonce babička mající jistý druh   problémů je zábavnou figurkou a její   postavička dělá tento film komedií, i když do   nějakých nadpolovičních bodů to má hodně   daleko. Každopádně už se vám při odchodu z   kina nedělá nanic z trapných puberťaček   jezdících na kole pomalu bez sedla, ale máte   pocit, že když nic jiného, občas jste se i   zasmáli od srdce...
Reklama
hvezdyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.1.2005
ubohost
Tenhle film se vážně moc nepovedl.   Teenagerovské komedie patří k oblíbenému   žánru. Tenhle film se však zvrhl ve velkou   směť trapností a blbostí. Dva tři fórky se   dají označit za dobré, ale jinak nic. Dále   bych od podobného žánru čekal více erotiky   než bylo ve snímku předvedeno.
LordPagi
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Hrdinou "Kluků" je sedmnáctiletý   Florián (Tobias Schenke), který má problémy se   svým penisem. Ten s ním dokonce komunikuje a   nepřetržitě ho navádí k různým sexuálním   výstřelkům, což Floriánovi neustále   komplikuje život. Třeba když sáhne své   profesorce ve škole na prsa a potom zjistí, že   se na to dívala Maja, dívka, kterou tajně   miluje. Pro ni je ochoten podstoupit cokoliv, ale   nějak se mu to pořád nedaří. Nepomáhá   sexuoložka, která má pro Floriána pouze   umělou vibrační ruku, ani to, že nastoupí   jako dobrovolný pečovatel u Majiny senilní   babičky.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih50947minih50947Nedodržený slib (2008) 
Nedodržaný sľub n
minih43101minih43101Resident Evil: Zánik (2007) 
Resident Evil: Extinction n
minih5275minih5275Con Air (1997) 
Con Air n
minih75359minih75359Neusínej! 2 (2012) 
Neusínej! 2 n
minih36813minih36813Catwoman (2004) 
Catwoman n
minih46267minih46267Hvězda (1949) 
Звезда n
minih25622minih25622Nalevo od výtahu (1988) 
À gauche en sortant de l'ascenseur n
minih48560minih48560Válečná mašinérie nacistů (2007) [TV minisérie] 
War Machines: Nazi, USA n
minih43753minih43753Měsíc v ohrožení (2006) [TV film] 
Earthstorm n
minih131131minih131131Revenant Zmrtvýchvstání (2015) 
The Revenant n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Holky to chtěj taky (2001)

 Holky to chtěj taky (2001)
Holky to chtěj taky n
Mädchen, Mädchen
Žánr: komedie
Země: Spolková republika Německo
Režie: Dennis Gansel

(jiná verze filmu)

Kluci to taky chtěj…a pořád (2002)Kluci to taky chtěj…a pořád (2002)Kluci to taky chtěj…a pořád (2002)Kluci to taky chtěj…a pořád (2002)
Reklama