Cerven
ohodnotit

Komisař De Luca [TV minisérie]

Il commissario De Luca

Žánr:
Země:
Rok:
2008
Délka:
110 minut, 4 díly x cca 110 min.
„Myslel si, že zákon platí pro všechny, zřejmě se však narodil ve špatné době.“

Obsah filmu Komisař De Luca

 
Když mu bylo sedm let, zemřel jeho otec ve službě, a ačkoliv si Achilleho matka přála, aby měl váženější zaměstnání, dal se její syn nakonec také k policii. Stal se nejmladším zástupcem komisaře v Itálii a zákon ctil jako bibli. Doba kolem něj však ctila jiné náboženství.

Stalo se to v srpnu 1938 na pláži v Riccione, která spadá pod malý komisariát v Rimini. Zdánlivě banální vražda ze žárlivosti, jenže naneštěstí pár kroků od soukromé pláže velkého Duceho a zrovna, když tu pobývá na dovolené.
Zástupce komisaře De Luca není tak úplně přesvědčen, že pasák místní prostitutky, kterého chytili a obvinili z její vraždy, je oním vrahem. Je na...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.6.2010
V nabídce kriminálních a detektivních   seriálů se občas objeví některé, které se   nějakým způsobem vymykají. Je to příklad i   italského seriálu s komisařem De Lucou. Děj se   na počátku odehrává ve fašistické Itálii.   Ač panuje Mussolinoho režim a v Evropě řádí   válka, dochází i ke zločinům, které se   vyšetřují. Kriminalista De Luca se však   stačí i vyznamentat ve prospěch režimu, což   mu v budoucnosti přinese mnoho problémů. Ale v   každém díle se mu daří bojovat se zločinem a   češit záhadná úmrtí a vraždy. Pozoruhodná   výprava a dobovost jsou lákavými prvky pro   sledování tohoto díla.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Komisař De Luca (2008) [TV minisérie]Komisař De Luca (2008) [TV minisérie]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Petr Weigl

Weigl Petr

César Chouraqui

Chouraqui César

Djinn

Djinn
Djinn

Naposled navštívené:
Petr Weigl

Weigl Petr

César Chouraqui

Chouraqui César

Djinn

Djinn
Djinn