Rijen
ohodnotit

Kommisar X – Drei gelbe Katzen

Další název:
Chasse à l'homme à Ceylan (FR); Operazione 3 gatti gialli (IT); Death Is Nimble; Death Is Quick
Rok:
1966
Délka:
95 minut

Obsah filmu Kommisar X – Drei gelbe Katzen

 
Rakouský koprodukční film (spolupráce Francie-Itálie) patří do série filmů o Komisaři X, kterých bylo natočeno celkem sedm, tento příběh je druhým v pořadí. Předlohou k sérii byly detektivní romány vydávané v nakladatelství Erich Pabel Verlag, které se specializuje na vydávání časopisů a sešitových románových sérií. Ve své době Komisař X v západoněmeckých kinech konkuroval jiným populárním příběhům s Jerry Cottonem.

V hlavním městě Cejlonu, Colombu, je zavražděn americký velvyslanec a jeho dcera je unesena. Za vraždou a únosem stojí místní gang "Tři žluté kočky". Původně bojoval proti britské koloniální nadvládě, ale následně se dal na...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

argenson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.9.2016
By mě zajímalo, na jakej to točili materiál,   páč i po padesáti letech to má úplně super   barvy. Opět tu máme bohatou krásnou dědičku   miliónů, ohroženou podsvětím, takže jí na   pomoc přispěchají dva Amíci, protože   cejlonská policie je pochopitelně panoptikum   dementů. Pak tu máme nádherný exteriéry   Cejlonu, futuristickou laboratoř jak z Fantomase   a bitku v opuštěným chrámu jak z Indiana   Jonese. A nikdy by mě nenapadlo, že sportovní   letadlo se dá zastavit stádem slonů.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Kommisar X – Drei gelbe Katzen (1966)
Reklama