Cerven
ohodnotit

Popis / Obsah / Info k filmu Kotel

Obsah se zatím připravuje.
Pokud se chcete stát publicistou anebo napsat krátký obsah k filmu můžete zde.
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
účinkuje:
Michaela JílkováMichaela Jílková.....moderátorka [30]   
Václav KlausVáclav Klaus  
Václav HavelVáclav Havel  
Jan SaudekJan Saudek  
Radim UzelRadim Uzel  
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV pořad]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Kotel >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mikee007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.12.2017
Kotel
nám jasně ukazuje, že i demokracie se musí   řešit formou volených zástupců. Protože   kdyby jí vykonával dav. Stále bychom se   nacházeli v hlubokém středověku.
Mám z kotle   rozporuplné pocity. Překřičující se dav,   dotazy na hosty od těch inteligentních až po   zcela dementní. A uprostřed toho všeho vybraný   host taktéž kolísavé kvality. Možná už tam   chybělo jen to, aby každý z přihlížejících   obdržel po vstupu do studia dlažební   kostku.
Na druhou stranu vstoupit do tohoto   kotle, kde nemáte možnost kamkoliv ustoupit,   nemáte sebou poradce, ani tiskového mluvčího,   to chce už kousek odvahy.
Což ale neznamená,   že vás hystericky ječící dav donutí k   mluvení pravdy. Jak o tom přesvědčila řada   politiků s obratným jazykem.
Viďte Mirku   Sládku, Vašku Klausi a další...
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.7.2013
Pár dílů tohoto pořadu my samozřejmě   neuniklo a kolikrát to byla celkem   šaráda:-))Dnes bych se na to nedíval,už   proto,že se my z politiků dělá ZLE,ale   tenkrát to mělo něco do sebe.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2013
Prikúrime mu?
Sledoval som to kedysi pravidelne, tie časti boli   také nevyrovnané. Moderátorka to zvládala v   podstate ale dosť dobre a pasovala tam, to sa   musí uznať. Nápad dobrý, ale myšlienka   uvariť tam politika často končila tak, že   politik varil skôr tých divákov. Pamätám   jednu časť, kde bol Václav Klaus, tak ten bol   fakt perfektný - ja viem, že ho tam nemáte moc   radi, ja zas moc do českej politiky nevidím, ale   príde mi, že aspoň má pevné názory, aký je   v skutočnosti, to nemôžem vedieť, čiže   názor môj je neutrálny a vlastne i   nepodstatný. Ale vtedy čo tam predviedol, no   uzemnil tam všetkých. Najbrutálnejšie tam   bolo, teraz už si to nepamätám presne, ale   jeden mladý policajt sa mu sťažoval, že   zarobí menej ako upratovačka a on (Klaus) tam   niečo povedal a zakončil to pekelne tak, že -   viete, niekedy mám pocit, že tá upratovačka   urobí viac práce ako vy. No brutálna časť.   Inak silná časť si pamätám bola s   Grebeníčkom alebo Sládkom, no v podstate s   kontroverznejšími politikmi. Ale bolo to už   dávno. Relácia však celkom pozoruhodná


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama