Cerven
ohodnotit

Kouzelná cesta do Afriky

Magic Journey to Africa

Další název:
Viaje mágico a África; Čarovná cesta do Afriky
Rok:
2010
Délka:
90 minut
„Kouzelná pohádka nejen pro děti vám ukáže, jak daleko vás dokáže unést vaše vlastní představivost.“
Popis / Obsah / Info k filmu Kouzelná cesta do Afriky
Kouzelná pohádka nejen pro děti vám ukáže, jak daleko vás dokáže unést vaše vlastní představivost. Po setkání s africkým chlapcem v barcelonských ulicích se Jana se svým kouzelným okřídleným koněm vydává na magickou cestu do srdce Afriky, na které jediné omezení představuje její vlastní fantazie. Během náročného putování úchvatnou africkou scenérií se Jana se svým věrným společníkem potkává s místními dětmi, magickými bytostmi, exotickými divokými zvířaty, a především s Melem, místním chlapcem, který ji provází na cestě za poznáním smyslu života. Llompartův film vás zavede tam, kde se dětské fantazii meze nekladou a kde dospělí oživí svojí dětskou hravost a bezstarostnost. Llompartova vizuálně podmanivá imaginární cesta za poznáním, že láska, přátelství a fantazie jsou v životě nevyhnutelné, získala v roce 2011 katalánskou filmovou cenu Gaudí (Premis Gaudí) za nejlepší speciální efekty, udělovanou Katalánskou filmovou akademií.

Zdroj: Film Europe CZ


Popis / Obsah / Info k filmu Kouzelná cesta do Afriky
„Magická rozprávka nielen pre deti vám ukáže, ako ďaleko vás dokáže uniesť vaša vlastná predstavivosť.”

Po viacerých televíznych aj kinových dokumentoch (Mystery on the Nile, 2005, The Nomad Experience, 2006) sa americký filmový režisér vrhol do tvorby prvého európskeho 3D filmu, ktorý kombinovaním živých hercov s počítačovou animáciou rozpráva neuveriteľný príbeh neposednej a večne zvedavej 10-ročnej Jany s nesmierne živou fantáziou.

Po stretnutí s africkým chlapcom v barcelonských uliciach sa Jana so svojím čarodejným okrídleným koňom vydáva na magickú cestu do srdca Afriky, na ktorej je jediným obmedzením predstavuje jej vlastná fantázia. Počas náročného putovania úchvatnou africkou scenériou sa Jana so svojím verným spoločníkom stretáva s miestnymi deťmi, magickými bytosťami, exotickými divokými zvieratami, a predovšetkým s Melom, miestnym chlapcom, ktorý ju sprevádza na ceste za poznaním zmyslu života. Llompartov film vás zavedie tam, kde sa detskej fantázii medze nekladú a kde dospelí oživia svoju detskú hravosť a bezstarostnosť.

Llompartova vizuálne podmanivá imaginárna cesta za poznaním, že láska, priateľstvo a fantázia sú v živote nevyhnutné, získala v roku 2011 katalánsku filmovú cenu Gaudí (Premis Gaudí) za najlepšie špeciálne efekty, udeľovanú Katalánskou filmovou akadémiou.

Film Europe SK


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Neobyčejné životy (2009) [TV c...

12:55 - 13:55

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

ČT2 - Hindenburg: Nové vyšetřování

12:50 - 13:40

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:30

40 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

12:35 - 13:35

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Reklama