Cerven
ohodnotit

Kuchisake onna

Další název:
A Slit-Mouthed Woman, Carved, Carved: The Slit-Mouthed Woman
Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
90 minut

Obsah filmu Kuchisake onna

 
Děti si mezi sebou vykládají o paní s rozříznutou pusou, která unáší a zabíjí děti a svoje zohyzdění skrývá pod rouškou. Nikdo z dospělých, i po zmizení jednoho chlapce, tomu nevěnuje pozornost. Po druhém únosu, týrané dívky Miki, se o tyto historky začne zajímat její učitelka Yamashita, která je přímým svědkem únosu. Společně se svým kolegou Matsuzakim, který před každým únosem slyší ve své hlavě ženský hlas, se snaží unesené děti zachránit. Postupně se odkrývá souvislost mezi Matsuzakiho dětstvím a ženou s rozříznutou pusou. Jeho podezření, kdo se pod maskou skrývá, je potvrzeno při pokusu o další únos. Pátrání po ní však komplikuje fakt,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
japonská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Kuchisake onna >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.6.2012
Japonská šílenost
Tak tohle byl šílenej nářez,chvilkama jsem se   fakt bál.Japonci jsou fakt úchylové,tolik   brutality v jednom filmu jsem ještě   neviděl,pacháno je hlavně na dětech,onou paní   s rozřezanou pusou.Vidět film ochránci   dětí,tak ho snad zakážou:).Asi jsem taky   trochu divnej,pač se mi to docela   líbilo.Určitě jeden povedenější horor   japonské tvorby.Paní vypadá dobře,než si   sundá roušku a vytasí nůžky jako   kráva....Hezky jsem se bál,i když nuda tam je   taky,dávám 7:)
Hugin
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.5.2012
Konečně horor, který jsem jakž takž pochopil.   Duch se tam sice objevuje, tentokrát učesaný a   docela šik. Taktéž nebylo vysvětleno proč   koná tak, jak koná. Stačilo si však místo   ducha dosadit psychopatickou vražedkyni   (skutečnou), u kterých nejsou jejich pohnutky   také zřejmé, a film pak má blíže k thrilleru   než duchařině. Docela dobrá zápletka, vztah   učitele Matsuzakiho a ženy s rozříznutou   pusou. K tomu pár vztahových problémů mezi   rodiči a dětmi. Pro mě rozhodně lepší než   zástupy rozcuchaných duchů, s nezdravou barvou   pokožky, lezoucích po stěnách, nebo hordy   vypatlaných zombíků. S přihlédnutím k   ostatním filmům režiséra Shiraishiho musím   říci, že se s násilím, jeho zobrazováním,   dost krotil.

Jedna rada na závěr podle   novější verze japonské historky. Až se Vás   nějaká žena s rouškou přes pusu zeptá,   jestli je krásná, tak ji ignorujte. Odpovíte-li   totiž, že ne, tak Vás zabije. Odpovíte-li, že   ano, tak sundá roušku a rozřízne Vám pusu   „od ucha k uchu“, aby jste byli tak krásní   jako ona.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Kuchisake onna (2007)Kuchisake onna (2007)Kuchisake onna (2007)Kuchisake onna (2007)
Reklama