Cerven
ohodnotit

La legge della violenza (Tutti o nessuno)

Další název:
Todos o ninguno; The Law of Violence
Žánr:
Rok:
1969
Délka:
83 minut

Obsah filmu La legge della violenza (Tutti o nessuno)

 
Po pěti letech nespravedlivého uvěznění se vrací Jack Sparrow do městečka Red Rock, aby se vyrovnal s šerifem Buckem Landonem, který stál za jeho trestem. Za pomoci přítele Chrise se mu podaří vykonat pomstu. Jack prosadí jako nového šerifa právě Chrise, spravedlivého a čestného muže.

Sparrow postupně ovládne městečko, vlastní místní saloon a vydírá všechny mocné muže města za pomoci zákeřného zabijáka Billa Hacketta. Rameno spravedlnosti, šerif Chris, je zcela v Jackových rukou. Když násilí ve městě přesáhne míru, najde Chris v sobě sílu čelit bývalému příteli a za pomoci mladé ženy, která se mstí za znásilnění, se mu podaří nastolit v...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.3.2020
Není Jack Sparrow jako Jack Sparrow, aneb padouch   nebo hrdina, všichni jedna rodina. Málokdy se   stává ve westernech, zvláště u spaghetti   westernů, aby hlavní postava byla zároveň   záporným hrdinou. V tomto příběhu je to jen   ku prospěchu, což ještě zvýrazní Giorgio   Cerioni, herec známý i z italských erotických   filmů (SS Lager 5; Lager SSadis Kastrat   Kommanadatur; Le lunghe notti delle Gestapo; La   deportate della sezione speciale SS), k čemuž   ho zřejmě opravňovala jeho germánská podoba.   Ale z hereckého umění mu něco chybí, ale zde   to moc nevadí. Scénář má několik   nedostatků, díry v logice, nedotažené scény.   Zajímavé, že od počátku jsem fandil Jackovi,   a i když přešel na druhou stranu zákona, mé   sympatie neztratil.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama