Cerven
ohodnotit

La liceale

Další název:
The Teasers; Sophomore Swingers
Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
82 minut

Obsah filmu La liceale

 
Příběh mladé studentky Loredany ve filmu M. M. Tarantiniho slavil v italských kinech velký úspěch a zapříčinil natočení volné série pěti filmů ze studentského prostředí, z nichž ve čtyřech hrála stejnou roli Gloria Guida. I pro ni komedie "La liceale" znamenala potvrzení postavení hvězdy italského filmu sedmdesátých let.

Loredana je krásná mladá studentka flirtující s většinou profesorů, které mé obtočené kolem prstu díky svým krátkým sukním a absentujícímu spodnímu prádlu. Zároveň je oblíbená mezi svými spolužáky, kterým ráda vypomůže v kritických situacích při zkoušení. Do třídy...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.6.2017
Film jsem viděl koncem devadesátých let a potom   i další volná pokračování. Nikdy nechyběl   Alvaro Vitali jako šilhající spolužák i když   už mu táhlo na čtyřicítku. Krása a jemná   tvářička herečky spolu s jejím lepým tělem   i mně tenkrát uchvátily. Na německých   programech její filmy šly pořád do kola.   Určitě se mi líbila více než třeba   Emannuelle Sylvie Kristel. Zajímavostí je, že   se ve filmu mihne i pozdější nejslavnější   italská pornohvězda Ilona Staller neboli   Cicciolina.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama