Cerven
ohodnotit

La noche de Walpurgis

Další název:
The Werewolf Versus the Vampire Woman; Werewolf Shadow
Žánr:
Rok:
1971
Délka:
86 minut, Španělsko 85min, USA 82min, USA rozšířená verze 95

Obsah filmu La noche de Walpurgis

 
POZOR SPOILER

Dva muži jsou u hřbitovní brány města Altsee. Je totiž nutno jít dovnitř a provést pitvu muže, jehož mrtvola je v márnici. Našla se totiž těla, která vypadala jako roztrhána vlkodlakem. A tím má být právě onen muž který se v márnici nalézá.
Je to Waldemar Daninsky. Začal prý řádit hned co sem přijel, jakmile nastal úplněk. Muži tedy provádějí pitvu a jeden z nich vyndá z Waldemarova těla stříbrné kulky, kterými byl zabit. A protože je úplněk, Waldemar je ihned zabije. Poté uteče do lesa, kde zabije další oběť.
V Pařížském zábavním podniku sedí inspektor Marcel a Elvíra, Ta mu vypráví o tom, jak s kolegyní Genevievou...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.12.2019
Béčko jako vyšité. Už první zabití je   spíše legrace než cokoli jiného. Pak už se to   veze samo. Dialog. „Měly jsme se zeptat   pumpaře“. Pár vět a pak, „Dochází nám   benzín“. Waldemar tvrdí, že se stal   vlkodlakem poprvé v Tibetu, což je dle   předchozího snímku nesmysl. V Tibetu byl   nakažen Imre a až ten nakazil Waldemara. Efekty   i na svou dobu pod psa, pokud už nějaké byly.   Jen těžko hledám, z čeho vyškrábat alespoň   dvacítku. Za trochu té erotiky? Nebo za pár   lepších záběrů? Stejně jako na vlkodlaka?   Ale už i ta jeho maska je okoukaná z   předchozích filmů. Takže u mne je závěr   nekompromisní. Nic nového, ani zajímavého.   Přesto nemohu dát hodnocení nejnižší, a tak   tu dvacítku přiděluji.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2011
Vlkodlak versus upírka, dobro proti zlu. Velmi   atmosférické dílo, děs, tajemno, napětí,   erotický nádech. Vynikající Naschy. Waldemar   Daninsky v jednom ze svých nejlepších   představení. Nebo alespoň v jednom z těch   lepších.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

El retorno del Hombre Lobo (1981)

 El retorno del Hombre Lobo (1981)
El retorno del Hombre Lobo n
 
Žánr: horor
Země: Španělsko
Režie: Paul Naschy

(pokračování)

La noche de Walpurgis (1971)La noche de Walpurgis (1971)La noche de Walpurgis (1971)La noche de Walpurgis (1971)
Reklama