Cerven
ohodnotit

La più grande rapina del west

Další název:
Halleluja for Django
Žánr:
Země:
Rok:
1967
Délka:
107 minut

Obsah filmu La più grande rapina del west

 
Banda lupičů pod vedením krutého Jarreta vyloupí banku v Middletownu a uloupené zlato ukryjí do velké sochy světce na voze. Poté se rozprchnou, aby znesnadnili pronásledování; vůz odváží David alias Padre Santo v kutně mnicha. Všichni se znovu sejdou v malém městečku Poorlands na okraji pouště, kde čekají na indiánského průvodce, který je má převést přes poušť do Mexika.

Bandité začnou vládnout městečku, zastřelí šerifa Conneye, který se jim postaví na odpor. Šerifův bratr Billy "Rum", přezdívaný tak pro svou zálibu v alkoholu, se rozhodne pomstít. Spojí se s Davidem, který chce uloupené zlato pro sebe. Mezitím lupiči zjistí, že socha...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.2.2021
Průměrný spaghetti western začíná poměrně   odlehčeným způsobem, několik veselých   momentů naladí diváka na komické   pokračování. To se zakrátko změní na skoro   drsný thriller, zejména když si bandité   podmaní městečko a začne teror, který   vyvrcholí rukojmím obyvatel města z řad žen a   dětí městečka. Dvěma nejvýraznějšími   postavami jsou Billy "Rum" jako   sympatický zprvu opilec a následně   nesmiřitelný mstitel a David převlečený za   mnicha a vystupující jako Padre Santo, který   stojí nejprve na druhé straně zákona, ale   hamižnost a touha po zlatě ho přivede ke   spojenectví s Billym. Dá se na tento film   koukat, viděl jsem sice lepší westernové   příběhy, ale i daleko horší.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama