Cerven
ohodnotit

Last Shift

Další název:
Paymon: The King of Hell
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
90 minut

Obsah filmu Last Shift

 
Jessica Loren je mladá policistka, která má svou první noční službu na opuštěné policejní stanici, která byla přesunuta o několik ulic dál. Její úkol je jednoduchý - hlídat stanici, kdyby někdo přišel, aby ho poslala na novou stanici. Kdyby někdo volal, aby jej přesměrovala na nové číslo, i když ji strážník ujistil, že telefony jsou přesměrované. Všechno vypadá jednoduše, jenže po pár hodinách Jessica začíná slyšet divné zvuky a hlasy a na stanici jí volá neznámá dívka, jenže rozkaz byl jasný, Jessica nesmí opustit stanici.

Zdroj: movies-and-tvshows.pismenkuje.cz

Autor: hledaseniki
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Steawi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.5.2016
Hodně velké psycho. Musím říct, že už jsem   dlouho takhle dobrý horor neviděl. Triky   výborné, policejní stanice si drží správné   napětí a chvilkami jsem se ocital ve   stísněném pocitu strachu. Jediné, co bych   vytkl, bylo až příliš telefonátů a   přílišná nebojácnost hlavní hrdinky. Na   některé scény byla až moc v klidu, kdy   nevytřeštila ani oči. Já je vytřeštil. Jinak   ale dobrá práce.
MadSpilka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.4.2016
ach jo tohle už tu párkrát bylo vystresovana   pipka co je někde sama místo léčebny nebo domu   jse na zavřené policejní stanici. Triky celkem   usli ale vše člověk uhodne během cca prvních   dvaceti minut. zkrátka film na jedno zkouknuti   škoda. spravedlivých 50%
brizaa
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.10.2015
Měním název a vypouštím efko. Jednak to pak   naprosto přesně vypovídá o "hovní   kvalitě", druhak už to letos s horůrkama   balím. Tolika sračkama jako letos jsem se snad   ještě nebrodil a nervy nějak došly.1* a   flusanec do tváře prodůsrům.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
5 dolarů za den ($5 a day)

5 dolarů za den
$5 a day

Naposled navštívené:
5 dolarů za den ($5 a day)

5 dolarů za den
$5 a day