Cerven
ohodnotit

Ledová apokalypsa [TV film]

Ice

Další název:
Led; Ľadové peklo; Eis - wenn die Welt erfriert
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
93 minut

Obsah filmu Ledová apokalypsa

 
Dr. Kessler, fyzik z laboratoří Jet Proulsion pozorováním zjišťuje, že zanedlouho dojde ke střetu ledové komety se sluncem. podle výpočtů na Zemi dojde ke snížení teploty až na -40 °C a to po dobu několika let. Této šílené zprávě z přicházejícím létem nevěnuje nikdo pozornost. Je polovina léta a Los Angeles již není to co bývalo. Je pokryto ledem a ti kteří katastrofu přežili, se pohybují pomocí skútrů a snowmobilů. Policista Drake se společně s Dr. Kesslerem vydávají na bývalé pobřeží, kde má kotvit ledoborec. Podle neověřených zpráv má být v oblastech okolo rovníku poněkud tepleji. Ale nejdříve se tam musí lidé nějak dostat.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Ledová apokalypsa >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.6.2016
U těchto snímků lze jen těžko očekávat   kvalitu, logiku děje a alespoň respektování   elementární vědy. Tento film plně splňuje   očekávání, přihlouplý děj a spousty chyb a   nesmyslů. Takže snad až někdy budete mít   opravdu nudné a horké víkendové odpoledne.
surfmeda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.1.2012
Jak byli zmíněno ve filmu, jediné co bylo zde   pro mne pěkné, byl pohled na zasněženou   krajinu. Jinak tomuto snímku chybí opravdu   hodně, aby se stal kvalitním a výpravným   snímkem. Rozhodně však poukáže na jednu z   možných budoucích změn klimatu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Ledová apokalypsa (1998) [TV film]Ledová apokalypsa (1998) [TV film]Ledová apokalypsa (1998) [TV film]Ledová apokalypsa (1998) [TV film]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
The Typhoon

The Typhoon
The Typhoon

Naposled navštívené:
The Typhoon

The Typhoon
The Typhoon