Cerven
ohodnotit

Lehký klam

Soft Deceit

Další název:
Nežný podfuk; Jemná lest; Malý podraz
Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
95 minut
„Atraktivní policistka je pověřena úkolem najít miliony dolarů, ukradených z kostelního fondu.“
Popis / Obsah / Info k filmu Lehký klam
Atraktivní policistka je pověřena úkolem najít miliony dolarů, které byly uloupeny z kostelního fondu. Zloděj však je za mřížemi, proto se zrodí následující plán: ona mu napomůže k útěku a on pak dovede policii k ukrytým penězům. Když se policistka octne ve vězení, situace se zkomplikuje. Její bývalý přítel je totiž žárlivý a plný podezíravosti.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Lehký klam
Policajtka sa musí rozhodnúť medzi srdcom a povinnosťou. Patrick Bergin ako lupič a falšovateľ peňazí Adam Trent so svojimi kumpánmi vykradnú zo sejfu v podzemí kostola šesť miliónov dolárov. Detektív Hobart vinníkov zatkne, ale po peniazoch akoby sa zľahla zem. Cirkev svoje financie požaduje späť a Hobart navrhne riešenie - jeho bývalá partnerka Anne zo špeciálneho oddelenia získa Trentovu dôveru, za určitú sumu mu pomôže k úteku a až pôjdu vyzdvihnúť peniaze, polícia zločinca zatkne. Útek sa nakoniec uskutoční, ale v úkryte sú namiesto pravých peňazí iba falošné bankovky. A Trent, ktorý predstieral poranenie členka a do úkrytu nešiel, je jediný, kto pozná úkryt pravých bankoviek. Tým však všetky prekvapenia ešte nekončia...


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Lehký klam
Adam Trent je mistrem zločinu. Právě se mu s komplici podařilo uloupit šest milionů dolarů. Nedlouho poté jsou jeden po druhém dopadeni, peníze se však nenajdou. Lupič je trpělivý, ví, že kořist na něj počká. Na případ je nasazena tajná agentka Anne Fowlerová, bývalá milenka Hobarta, který má na starost vyšetřování Adamovy causy. Anne se má ve vězení sblížit s Adamem, pomoci jemu i jeho komplicům k útěku, jistit úkryt uloupených penz a pak nechat zloděje opět zatknout. Adam je ale i šarmantní muž. Nejprve setřese pronásledovatele a pak policistku svede. Hobartem cloumá vztek a žárlivost. Pokusí se dívku přinutit, aby mu konečně zločince vydala. Ten ji však mezitím přemluví, aby mu obstarala falešný pas a pak s ním utekla do Ria.

Autor/Zdroj: Popis
televizní program


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Hitparáda televizní zábavy (20...

10:10 - 11:05

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Bitvy o Evropu

10:35 - 11:30

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Dáma a Král (2017) [TV seriál]

09:45 - 10:55

66 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:40 - 11:40

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Reklama