Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Les malabars sont au parfum

 
Drobný zemědělec Michel Bouchard objeví způsob, jak vyprodukovat dvě stě litrů mléka z jedné krávy denně. Jeho experimentální kráva se jmenuje Dorothée a nyní se stane předmětem zájmu vědců ze všech koutů světa. A nejen vědců, ale také agentů několika velmocí.

Ministerstva vnitra a zemědělství přidělí vědci a krávě ochranku, jíž je agentka E.22 Valérie. Přítomnost okouzlující blondýnky komplikuje Michelovi líbánky a svatební cestu s Nicole. Aktivita agentů získat tajný vzorec převratného objevu se zvyšuje; zejména americký agent Cassius Miller a ruský agent Ivanov s celou suitou špionů se překonávají.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.2.2021
Průměrná parodie na tehdy populární   špionážní filmy. Příběh se točí okolo   převratného vynálezu skromného inženýra   agronoma, který objeví, jak vydojit z jedné   kravky dvě stě litrů mléka denně. Humor filmu   čerpá ze střetu agentů několika velmocí v   čele s USA a Sovětského svazu. Právě   představitelé špionů zpodobnění Darry Cowlem   a zejména Francisem Blanchem jako špionem   Ivanovem jsou nosným motivem a příčinou vtipu   ve filmu. Dnes už zapomenutá komedie byla   kritikou zavržena, ale do francouzských kin   přilákala v prvním roce více než jeden a půl   miliónu diváků.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama