Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Life Guidance

 
Svět dokonalého kapitalismu v blízké budoucnosti: chod společnosti zajišťuje vysoce výkonná třída. Přátelští a motivovaní lidé fungují v dokonale efektivním, transparentním a pozitivně laděném světě, zatímco tzv. „minimální příjemci“ jsou udržováni v útlumu ve spacích hradech. Převážná většina vysoce výkonných lidí se cítí být šťastná a naplněná. A pokud ne, je v záloze agentura Life Guidance, jejímž úkolem je přeměna takových osob na optimální lidi.

Alexander je také součástí systému. Ale jedna špatná věta vyřčená k jeho dítěti stačí, aby byla aktivována Life Guidance. Když se Alexander začne vzpírat, začnou se vyjevovat hrůzy tohoto...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
www.lifeguidance.at
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
německá
 
 
Zvuk:
5.1
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Life Guidance >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.11.2018
Zajímavý nápad a ještě zajímavější   filmové zpracování rakouského thrilleru. Děj   příběhu je vyjádřen více obrazem než slovy,   těch zazní velice málo, dialogy jsou téměř   potlačeny. Výprava a architekt filmu se   vyřádili, futuristické domy a haly, interiéry   na základě fantazie a budoucnosti.   Minimalistický projev herců, který přesně   odpovídá předváděnému ději.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Life Guidance (2017)Life Guidance (2017)Life Guidance (2017)Life Guidance (2017)
Reklama