Cerven
ohodnotit

Lo chiamavano King

Další název:
His Name Was King
Žánr:
Země:
Rok:
1971
Délka:
90 minut

Obsah filmu Lo chiamavano King

 
Na hranici mezi Mexikem a Spojenými státy kvete obchod s pašovanými zbraněmi, za kterým stojí bratři Bensonovi. Nájemný pistolník John Marley, přezdívaný "King", pomáhá armádě a agentům vlády pašování zastavit. Banda lupičů se Kingovi pomstí zabitím bratra George a znásilněním jeho novomanželky Carol.

King se vydá na cestu pomsty a sličnou švagrovou svěří do péče svého přítele šerifa Fostera. Kingovi se podaří po několika přestřelkách pašeráky zlikvidovat, ale ukáže se, že za vedením gangu stál někdo jiný.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.6.2021
"Říkali mu Král"
Průměrný spaghetti western, který lze   zjednodušeně charakterizovat jako příběh o   pomstě. Prakticky o nic jiného ve filmu nejde,   přičemž podružný je motiv agenta Collinse   zastavit pašování zbraní z Mexika.   Osvěžením filmu je účast mého oblíbence   Klause Kinskiho v roli šerifa Fostera. Pro děj   filmu postava důležitá, ovšem času na   plátně příliš Klausík nestráví. Ale jeho   pohled v závěrečném duelu stojí za to.   Richard Harrison se svým knírkem a nepříliš   zvládnutým herectvím mi připomene, abych si   nezapomněl po obědě pustit nekonečný seriál   "Walker, Texas Rangers", podoba je   zřejmá. Celý film je natočen zřejmě v jednom   exteriéru, všichni se válejí v pískovně a   přilehlých kopcích (samozřejmě kromě   typického městečka). Kladem je hudba Luise   Bacalova, jak už to bývá v tomto žánru.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Der Etappenhase

Der Etappenhase
Der Etappenhase

Fantom (Phantom)

Fantom
Phantom

Naposled navštívené:
Der Etappenhase

Der Etappenhase
Der Etappenhase

Fantom (Phantom)

Fantom
Phantom