Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Madame Butterfly

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Petrkey
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.10.2023
Z mého pohledu jen   průměrný film Mary   Pickfordové. Režie Sidneyho   Olcotta je zde velmi statická   a velmi spěchal. Cecil B.   Demille na Mary netrpělivě   čekal s dvěma dalšími   filmy a k tomu šéfproducent   Zukor, s ohledem na výši   jejího platu, chtěl mít   všechno rychle za sebou.   Únava se podepsala na   kvalitě i přes slušnou   výpravu a kostýmy.   Natáčelo se v čínské   zahradě v Plainfieldu ve   státě New Jersey a zahrada   je udržovaná v původním   stavu dodnes.
Pepper52
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2023
Tak jsem se nechal nalákat s   tím, že tu hodinku na   YouTubu strávím. Na rozdíl   od svého předřečníka to   nevidím tak černě.   Fascinující je už jen to,   že filmu je skoro 110 let a   dokáže vtáhnout do děje a   dokoukat ho. To se mi v osm   večer při vysílání filmu   Ben Hur z roku 2016   nepodařilo, tam jsem vydržel   jen 19 minut. Němé filmy   jsou po půlnoci bomba,   nepotřebuju zvuk a nikoho   neruším.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama