Cerven
ohodnotit

Obsah filmu MasterChef Junior

 
Světově proslulá kuchařská soutěž, přísný Gordon Ramsay jako jeden z porotců, a fenomenální kulinářské talenty ve věku 8 až 13 let.

Do kuchyně MasterChefa Juniora nastupuje finálová dvanáctka, která si minule vybojovala právo dál nosit bílou zástěru se svým jménem. Mladé kuchaře čeká hned na začátku velké překvapení. Dozvědí se, že vítěz celé soutěže totiž kromě trofeje získá další nečekaný bonus. Soutěžící budou hned poté čelit první výzvě Tajemného boxu. Ten, kdo na ni odpoví nejlepším kulinářským výkonem, bude odměněn dvěma důležitými výhodami do dalšího kola. Tím je Vyřazovací test, který znamená pro malé kuchaře skutečnou zkoušku...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Brian SmithBrian Smith  
účinkuje:
Gordon RamsayGordon Ramsay.....sám sebe - porotce [46]   
scénář:
Franc RoddamFranc Roddam  
Gordon RamsayGordon Ramsay  
hudba:
Jeff LippencottJeff Lippencott  
Mark T. WilliamsMark T. Williams  
kamera:
Adam SampsonAdam Sampson  
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV pořad]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu MasterChef Junior >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

RwlBem
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.7.2024
Takhle asi ne.
Od kolika ty děcka vařily, že s takovým   přehledem dávají pod časovým tlakem věci,   nad kterými jen vrtím hlavou, ačkoli jsem si v   životě taky docela zakuchařil? Rodičům asi   nevadí když tam poskakují v presu mezi   vařícím olejem, flambovanou pánví a pekáčem   rozpáleným z trouby? To jim těch blbých sto   tisíc doláčů stojí za to že děcko v   rychlosti nedejpámbů udělá neplánovaný pohyb   a-?! Čili: provedení naprosto profesionální,   tato soutěž je vynikající psychický a   sociální konstrukt, vyladěný k maximálnímu   impaktu na diváctvo, až to z něj trčí jak   kosti z napůl ohlodaného lososa. Ale. Fakt jsem   trpěl, když jsem viděl to, co bych svým dětem   ani vnoučatům v životě nedovolil, rozhodně ne   v takovém věku! Na to je mám moc rád. A   protože dávám přednost bezpečnosti před   rizikem, a lásce před penězi a pochybnou   popularitou, vycházejí mi dvě ušmudlané   pecky.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama