Cerven
ohodnotit

Maximální rychlost

Redline

Další název:
Maximálna rýchlosť
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
95 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Maximální rychlost
Konají se nelegální závody pořádané milionáři, vesměs zbohatlíky z nelegální činnosti. Michael D'Orazio je jedním z nich. Peníze mu pomáhá vydělávat synovec Jason, který řídí závodní auta. Sázky přijímá filmový producent Jerry Brecken. Dalším milionářem je Infamous, který shání nového řidiče, protože jeho nejlepšího zatkla policie. Narazí na zpěvačku a skvělou řidičku Natashu, kterou pomocí lsti přesvědčí, aby za něj jela. Závod ale nedopadne dobře. Jason nechce zklamat strýce, proto použije speciální trysky. Auto sice dorazí do cíle jako první, ale pak se převrátí a Jason uhoří.

Infamous slíbil Michaelovi v případě své prohry nejen peníze, ale i řidičku. Proto mu dovede Natashu, která je dosud poloomráčená po srážce s Jasonovým autem. To naštve Jasonova bratra Carla, bývalého vojáka, který se chce strýci pomstít. Vtrhne do jeho sídla a Natashu osvobodí.
Michael je vyzván Jerrym na závod o 100 milionů dolarů. Michaelovi docházejí peníze, a tak souhlasí. Potřebuje však řidiče, a tak unese Natashinu matku. Dívka musí jet, aby ji osvobodila. Paní však ještě předu ukončením závodu zachrání Carlo a Natasha těsně před cílem schválně zastaví a prohraje…

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Maximální rychlost
Luxusně drahá auta mnoha značek řítící se v závodech nebezpečnou rychlostí do cíle v němž čekají na vítěze nemalé peníze od mnoha bohatých a známých lidí, kteří dodají sportovně vyhlížející káry a své řidiče.Mladá, pohledná a talentovaná Natasha má svou autodílnu a poklidně žije svůj život se svou matkou a přáteli.Ale do té doby, než se u ní zjeví hudební magnát s nabídkou, kterou pro svou vášeň k autům neodmítne.K Natashe se připojí bývalý voják Carlo jež se chce pomstít svému strýci Michaelovi, který potřebuje nutně finanční prostředky k zaplacení jednomu záhadnému muži.A tak uspořádá závod o sto milionů dolarů.


Autor: Langley

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Šílený svět studené války

12:00 - 12:55

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:20

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:50 - 12:45

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Reklama