Cerven
ohodnotit

May Day

Intrepid

Další název:
Deep Water
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
98 minut

Obsah filmu May Day

 
Teroristé v akci, kráska v nesnázích a stateční ochránci uprostřed děsivé lodní katastrofy. Na luxusním zaoceánském parníku "Intrepid", na němž se inkognito plaví i zabijácké komando, dojde ke katastrofě. Následkem přívalové vlny se loď začne potápět a na palubě začíná hotové peklo. Mimořádný akční thriller je plný napětí a nedá nikomu ani na chvíli vydechnout. Hlavní role speciálních agentů amerického námořnictva ztvárnili Australan řeckého původu a někdejší profesionální fotbalista Costas Mandylar a hollywoodský veterán James Coburn.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hejtman
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.10.2006
Tak jsem zas jednou přepnul TV a hle zase jsem   narazil na Nově na totální blbost,tentokrát   jsem to ani nedokoukal a i ten začátek mi   utek,ale to co jsem viděl nemohl vymyslet nikdo s   IQ vyšším než 90.
Z počátku to šlo,tzv.   pancéřová pět sestřelí auto v podzemní   garáži,poté mě příběh celkem zaujal /20min/   a dále např. aktivní atomová bomba co nám   spadne do vody i s letadlem, potápěč co ji chce   pod vodou deaktivovat šroubovákem a kleštěmi/   černý nebo červený drát ? / ,následuje   výbuch a tsunami vlna míří na lux.výletní   parník,ten se převrátí vzhůru nohama a   visí,lidé co přežili dýchají,chodí a jeden   se snaží zabít druhého,bezva akční   přestřelky či žralok na palubě převrácené   lodi .No prostě bomba film s logikou a efekty   které zaručeně nevstřebá ani Váš malý syn.   James Coburn se párkrát objeví ve vedlejší   roli kapitána,řekne pár slov a nic   nezkazí,ostatní jak stádo oslů.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Heinz Berg

Berg Heinz

Naposled navštívené:
Heinz Berg

Berg Heinz