Cerven
ohodnotit

Miamská sopka [TV film]

Miami Magma

Další název:
Swamp Volcano / World on Fire
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
97 minut

Obsah filmu Miamská sopka

 
Poblíž pobřeží Miami vybuchne vrtná plošina. Vrt narazil na činnou sopku. Společnost, které plošina patřila, ilegálně těží v podzemí, a tak se snaží pravé příčiny výbuchu plošiny ututlat. Vulkanoložka doktorka Vitrinová ale tuší, co se stalo, navíc je jí podezřelé, že vrty prakticky kopírují její mapu sopečných kráterů na mořském dně, kterou dosud nikde nezveřejnila. Společnost se k ní dostala přes jejího úplatného asistenta, ale řešit to není čas, protože přímo pod Miami se probudila sopka. Nejprve zasáhne pobřeží tsunami horké páry, a pak se celé město a jeho okolí začíná propadat do kráterů žhavé lávy. Doktorka Vitriniová zasahuje...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
TV Barrandov
 
 
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Miamská sopka >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

thejduk
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.4.2014
Další katastrofický a katastrofální film,   nedá se než souhlasit s hodnocením a   komentáři předchozích, že jen vydržet na to   koukat celou dobu si vyžádalo velké vypětí od   hodnotitele. I efekty jsou více než ubohé - co   jste čekali?
veverka-zrzka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.2.2013
Musím souhlasit s předešlými komentáři. Ač   patřím mezi milovníky katastrofických filmů   nebo chcete-li filmů, kde se točí tornáda,   soptí sopky, jsou mohutné povodně apod., tak   tady jsem šlápla absolutně vedle! Po cca 25   minutách jsem měla dost a radši si pustila   něco jiného. Scénáristé zde šlápli úplně   vedle a ani efekty mě tedy vůbec nezaujaly. A   podle mě u těchto filmů je to to   nejdůležitější, co by mělo diváka zaujmout.   :-( Bohužel.
green-tea
Hodnocení:
Přidáno: 26.9.2012
Jak hodnotit film, který jsem nedokázala ani   dokoukat do konce??? Raději vůbec...

Miamská   sopka je další ze snímků, které mají diváka   vyděsit vidinou apokalyptické katastrofy,   kombinované s lidskou chamtivostí (majitelé   ropné společnosti) a lhostejností (jakto, že   nikdo nepostrádal toho kluka, co se hned na   začátku utopil/uvařil během školní   exkurze???), ale namísto toho nabízejí pouze   stupidní děj a transkontinentální nudu... To   už si raději počkám, až začne soptit   Milešovka (jak prý kdysi předpověděla H.   Růžičková)- budu to mít pěkně za humny a   naživo.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lásky na zítřek

Lásky na zítřek
Lásky na zítřek

Naposled navštívené:
Lásky na zítřek

Lásky na zítřek
Lásky na zítřek