Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Miranda

 
Miranda Rostagni je mladá sexuchtivá žena, která provozuje hostinec nedaleko Benátek. Od skončení druhé světové války pohřešuje svého muže Gina a tak se během jednoho roku seznámí s několika muži. V zimě je to bohatý konzul Carlo, na jaře řidič náklaďáku Berto a v létě Američan Norman. Nabídky k sňatku od všech mužů Miranda odmítne, protože stále myslí na svého Gina. Když Mirandě přijde dopis z ministerstva obrany, v němž je Gino, prohlášen za mrtvého, nabídne Miranda sňatek svému zaměstnanci Tonymu.

Autor: Bara.40
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Xpojntman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2020
No jo Tinto Brass a jeho italská klasika, sice   trochu bobroidní a kalhotková, ale i po letech   dost sexy.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.9.2011
hrůza
Po shlédnutých několika jiných filmů od   Brasse je toto absolutní zklamání. Po   příběhové stránce je to naprostá šmíra o   ničem a navíc oproti jiným filmům to nefunguje   ani jako erotický film. Zbytečně jsem na to s   přítelkyní koukal :D
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2010
Víc než o děj filmu, šlo ve všech snímcích   s účastí Serenou Grandi o lechtivý sex.   Žádné soft porno, občas ukázala kousek ze   své krásy. Vždy to bylo zaobaleno v nějakém   podprůměrném příběhu. První snímky jsem   viděl kdysi na německých kabelových   stanicích, u nás na VHS-kách byl jeden,dva   filmy.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Miranda (1985)
Reklama