Cerven
ohodnotit

Misa a vlk

Misa mi

Žánr:
Země:
Rok:
2003
Délka:
80 minut
„Podaří se dívce zachránit vlčici s mláďaty před pytláky?“

Obsah filmu Misa a vlk

 
Po smrti matky má desetiletá Misa strávit prázdniny s otcem a jeho novou přítelkyní. Ovšem rozhodne se radši odjet sama k babičce na venkov. Tady nakonec prožije dobrodružné prázdniny, protože se spolu se svým kamarádem snaží zachránit vlčici s mláďaty před pytláky.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
pro všechny
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Misa a vlk >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Krikri
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.1.2020
To zírám, kolik lidí se chytlo na prvoplánové   citové vyděračství. Na mě si ale tvůrci jen   tak nepřijdou. Film je vcelku nudný a   nezajímavý, téměř nic se tam neděje, jen   jedna nesympatická puberťačka potká vlčici s   mláďaty, vlčice je zabita pytláky a ona   následně před nimi chrání mladé. Takových   filmů na téma dítě bránící dravou šelmu   před lovci už bylo natočeno bezpočet, ani   tento absolutně ničím nevyniká, je to jen   další tuctovka v řadě. Takovéto eko   agitační téma bych čekal spíš od Finů, než   Švédů, ti si potrpěli na sociální dramata. 3   * a 25%.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2014
O tom, ako sa zjavil Nasty
Prekvapivo príjemný a pekný film, tak troška   chvíľami smutný, ale nakoniec... Misa ide k   babke do hôr. Pôvodne, čo malo byť ako útek   pred domovom, sa mení v niečo mystické.   Priateľstvo s vlčicou a malými vĺčatami,   rodina zajačikov, tajomný druhý breh, chladná   krása švédskych hôr, miestne (ne)obyčaje,   laponský šamanizmus, nokia 3310 a legendárny   had a možno aj Rozjezdy pro hvezdy. Celé to malo   akési čaro aj napriek akejsi   "obyčajnosti" príbehu, všetko je   okorenené akýmsi kúzelnom, atmosférou,   lahodnou hudbou, vlnami na jazere, vetrom,   farbami. Celé to bolo aj o hľadaní. Hľadaní   mnohých odpovedí a možno aj ďalších otázok.   Herci boli perfektní, hlavne detskí a   predstaviteľka Misy bola fakt zlatá a pasovala   jej táto postava. Možno to je fakt skôr pre   deti film, ale pre akési tajomno a mystiku a   prítomnosť vlka si to môže pozrieť každý


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama