Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Mister Horn

 
Al Sieber pracuje u americké armády jako civilní stopař a k této práci zláká i mladého Toma Horna. Stopaři mají pomoci vojákům kavalerie najít Geronima, náčelníka Apačů. Během několikatýdenního tažení je Sieber zraněn a vrací se proto domů. Tom se oddělí od výpravy, v horách indiánského náčelníka najde a přesvědčí Geronima, aby se vzdal. Když se výprava se zajatým náčelníkem vrátí do pevnosti ve Forte Bowie, jsou zásluhy za zajetí Geronima přičteny veliteli pevnosti a zklamaný Tom Horn opouští město.

Uplyne 15 let, z Toma Horna se stal slavný lovec lidí a je pozván do města Cheyenne, aby vyčistil město od zlodějů dobytka. Tom několik...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Tak zase něco podle mého gusta, pro mě   neznámý film, nebýt slovenské komerční   tetevize, zřejmě bych zůstal nevědomý.   Klasika westernu, i když TV, ale zase D.   Carradine a Widmark, to je paráda. Takže až na   ty milostné motivy, Jack Starrett natočil   klasiku ve výpravném stylu, perfektní   exteriéry při pronásledování náčelníka   Geronima, což se táhne celým příběhem.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
David Barber

Barber David

Roland Culver

Culver Roland

Mary Martin

Martin Mary

Naposled navštívené:
David Barber

Barber David

Roland Culver

Culver Roland

Mary Martin

Martin Mary