Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Modrý Max

 
Rok 1918, První světová válka vrcholí, zapojuje se i Amerika. Německému letectvu, do té doby složenému z příslušníků aristokracie a buržoazie, dochází kvalitní piloti. Proto vrchní velení umožní vstoupit do letectva i příslušníkům nižších vrstev. Jedním z nich je i Bruno Stachel (George Peppard). Od začátku mezi ostatní piloty nezapadl, přesto se snaží dokázat, že je lepší než ostatní. Poté, co se z něj stává letecké eso, velitelství ho propaguje jako národního hrdinu, aby pozvedlo morálku obyčejných vojáků, že i člověk jejich vrstev může být úspěšným důstojníkem.

Autor: strelec51
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.4.2013
Velkovýpravné válečné drama,kde je velmi   slušná kamera,střih,bitevní a letecké   scény.Ale také né moc záživné momenty mimo   bojiště a celková délka by mohla být   kratší.Film na který se dá podívat i dnes,ale   jenom přeci ve své době byl jistě   koukatelnější z pohledu dnešního diváka.
Erkul
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2011
Vynikající film, drsný a současně vtahující   mezi ty odvážné chlapce, ale dosti   přehánění. Stojí opravdu i dnes na čestném   místě, a to i proto, že se v přední roli   objevil fešný Geroge Peppard, vojensky strohý   James Mason. Děj odehrávající se v první   světové válce je vyjímečný i pro   realizované letecké scény.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Modrý Max (1966)Modrý Max (1966)Modrý Max (1966)Modrý Max (1966)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lucy Bristow

Bristow Lucy

Naposled navštívené:
Lucy Bristow

Bristow Lucy