Cerven
ohodnotit

Mrtvý úhel

Dode Hoek

Další název:
Blind Spot; Mŕtvy uhol
Žánr:
Země:
Rok:
2017
Délka:
100 minut

Obsah filmu Mrtvý úhel

 
Jan Verbeeck, nekompromisní policejní komisař v antverpské protidrogové jednotce, je poslední den u policie. Vyšetřování ho zavede do Charleroi, kde přepadovka drogové laboratoře rozpoutá sled nepředvídatelných a násilných událostí.

Snímek se odehrává v současné vlámské Belgii. Jan Verbeek je nekompromisním policejním komisařem v antverpské protidrogové jednotce. Je známý jako pan Nulová tolerance – lidé i média ho milují. Země je v šoku, když těsně před volbami oznámí, že odchází od policie, aby se přidal k extrémně pravicové straně. Svůj poslední den v roli policajta stane v čele odvážné přepadovky drogové laboratoře v Charleroi, čímž...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
holandská, francouzská
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Mrtvý úhel >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2018
Výborný politický thriller, kdy policejní   náčelník odchází a svou kariéru plánuje v   politice. Na poslední chvíli se stane   osamoceným mstitelem, ale také zločincem v   jedné osobě. V příběhu je zdůrazněný   rasistický podtext a také naznačeny spory mezi   vlámským a valonským obyvatelstvem. Napínavé   scény provází celý film, takže na nudu není   čas.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Mrtvý úhel (2017)Mrtvý úhel (2017)Mrtvý úhel (2017)Mrtvý úhel (2017)
Reklama