Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Můj milý deníčku

 
Když se s Vanessou Lemorovou, osamělou eskymáckou dívkou, rozejde její velká láska, hyperintelektuál Philip Georgey, zlomí jí to srdce. Počítá dny do začátku podzimního semestru na Nicholsově škole v aljašském městě Fairbanks. Je to škola přípravného typu, nepřístupná diskusi. Její nový život je úplná noční můra. Philip se stal oblíbeným, zatímco Vanessa je odsouzena k životu se ostatními zoufalci. Aby toho nebylo málo, je také jedinou kapitánkou z prvního ročníku, kterou zvolili pro školní nechvalně známou soutěž Snowstorm Survivor /Ten, kdo přežije sněhovou bouři/, což je akce, která záměrně překrucuje smysl tradičních Domorodých her...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

cerfik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.6.2012
Opravdu dětský film s nádechem americké   sentimentální pitomosti, ale co jej okořeňuje   je to prostředí a vizuální stránka s   nádechem poetiky. Některé satirické momenty s   ottsidery školního hloupého soutěžení po   americku, například mini Hrekulesem jsou k   sežrání a rozhodně se nejedná o průměrnou   pitomou americkou komedii ze střední školy,   jako spíše parodii na tento typ filmů.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.7.2010
Další z filmů ze střední školy, plný   soutěžení a šarvátek mezi několika družstvy   dívek a chlapců. Tentokrát z aljašského   prostředí a tak se většina úkolů točí   kolem tradičních eskymáckých her a tradic.   Snímek mě příliš nenadchnul, je určený   mládeži a to ještě té mladší.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Můj milý deníčku (2009)Můj milý deníčku (2009)Můj milý deníčku (2009)Můj milý deníčku (2009)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Meetings with a Young Poet

Meetings with a Young Poet
Meetings with a Young Poet

Robert Rietty

Rietty Robert

Naposled navštívené:
Meetings with a Young Poet

Meetings with a Young Poet
Meetings with a Young Poet

Robert Rietty

Rietty Robert