Duben
ohodnotit

Muži v černém II

Men in Black II

Další název:
Men in Black 2 / Muži v čiernom 2 (SK)
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
18.7.2002
„Stejná planeta. Nový šmejd!“
Popis / Obsah / Info k filmu Muži v černém II
Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MIB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MIB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Muži v černém II
Je to čtyři roky, co tajní vládní agenti Kay (Tommy Lee Jones) a Jay (Will Smith) odvrátili hrozbu intergalaktické katastrofy obrovských rozměrů. Kay se mezitím vrátil do běžného života a Jay i nadále pracuje pro MIB - bohatě dotovanou, avšak neoficiální vládní agenturu, která reguluje mimozemský život na naší planetě.

Během vyšetřování zdánlivě rutinní záležitosti odhalí Jay ďábelský plán, zosnovaný nepřátelskou kylothianskou stvůrou Serleenou (Lara Flynn Boyle), která se maskuje vizáží svůdné modelky. Když Serleena vezme jako rukojmí celou budovu MIB, zbývá pouze jediná osoba, na kterou se může Jay obrátit - jeho bývalý partner, který nyní pracuje pro americké poštovní úřady a před souboji s mimozemskými nestvůrami gigantických rozměrů dává přednost běžným lidským radostem.

Nastává boj s časem, během něhož musí Jay přesvědčit Kaye, který ztratil veškeré vzpomínky na svou kariéru u MIB a zároveň je jediným žijícím člověkem s dovednostmi, potřebnými k záchraně galaxie, aby se znovu přidal k MIB, než se Země stane obětí totální destrukce.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Muži v černém II
Sci-fi komedie Muži v černém (1997), inspirovaná comicsem Lowella Cunninghama a oceněná Oscarem za maskérské efekty (Rick Baker, David LeRoy Anderson), se, opět v režii Barryho Sonnenfelda, dočkala volného pokračování. Uplynuly čtyři roky od okamžiku, kdy K a J – agenti tajné neoficiální organizace MIB dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi – odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy čerstvě získaný agent J se v organizaci etabloval, zatímco jeho starší zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Serleena však obsadí budovu organizace MIB a jako rukojmí si vezme jeho zaměstnance. K nezbývá než požádat o pomoc jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci – zpohodlnělého J.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Muži v černém II
V pokračování sci-fi o mimozemšťanech - infiltrovaných mezi normální smrtelníky - má jeden z hrdinů prvního dílu vymazané vzpomínky. Bývalý agent K (Tommy Lee Jones) pracuje jako poštmistr v zapadlém městečku a o své minulosti nic neví. Jeho někdejší kolega J (Will Smith) jej přesvědčuje, aby se zúčastnil další tajné mise. Oslovený muž však odmítá i poté, co mu jeho parťák odhalí, že většina zaměstnanců pošty jsou mimozemšťané. Pak si nechá obnovit paměť... Zápletka dobrodružství se točí kolem vesmírné obludy, která na začátku přistane v newyorském Central Parku. Obluda Serleena chce získat zázračnou pomůcku, jež znamená nadvládu nad světem. Převtělí se do podoby atraktivní topmodelky (Lara Flynn Boyleová) a zabíjí všechny, kdo jí stojí v cestě... Podívaná, kterou znovu režíroval Barry Sonnenfeld, se opět vyznačuje unikátními triky.

Febiofest 2004


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Muži v černém: Globální hrozba (2019)

 Muži v černém: Globální hrozba (2019)
Muži v černém: Globální hrozba n
Men in Black: International
Žánr: komedie / sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: F. Gary Gray

(pokračování)

Muži v černém 3 (2012)

 Muži v černém 3 (2012)
Muži v černém 3 n
Men in Black III
Žánr: akční / sci-fi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Barry Sonnenfeld

(pokračování)

Muži v černém (1997)

 Muži v černém (1997)
Muži v černém n
Men in Black
Žánr: sci-fi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Barry Sonnenfeld

(pokračování)

Muži v černém (1997/1) [TV seriál]

 Muži v černém (1997/1) [TV seriál]
Muži v černém n
Men in Black: The Series
Žánr: animovaný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Christopher Berkeley, Jane Wu

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Nevíš o nějaké protekci (1980)...

09:45 - 10:10

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta pokladů

09:25 - 10:15

33 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:25 - 10:30

93 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

09:15 - 10:30

43 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178397

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10