Cerven
ohodnotit

Na psí knížku [TV film]

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
75 minut
„Iva Janžurová v komedii své dcery Sabiny Remundové“

Obsah filmu Na psí knížku

 
Jarmila Kukačková (I. Janžurová) dojíždí do pražské nemocnice z venkova, kde žije už dvacet let "na psí knížku" s Pepou Padrnosem (J. Lábus) - dělníkem na skládce odpadu a jeho matkou (S. Zázvorková). Jarmila je uklízečkou v nemocnici a pro její jméno jí tam neřeknou jinak než "Kukačka". Kukačko dojděte, Kukačko přineste... Navíc Josefova maminka, u které Padrnos dosud bydlí, nemá Jarmilu příliš v lásce a dává to viditelně najevo Co to je za zázračnou ženu a jak to dělá, že je tak laskavá a pořád samý úsměv? Kde se v ní bere ta energie? Jaktože zvládá život s takovou lehkostí?

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Česká televize
 
 
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Na psí knížku >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.7.2024
Tohle televizní komedialní drama nebo chcete-li   hořká komedie, určitě není zdaleka to   nejlepší, co pan režisér František Filip pro   televizi natočil, ale pořád mi to vychází   dost zřetelně nad průměrem. Technicky je to   precizní, obsahově slušně vystavěné a docela   propracované a herecky to je zcela určitě   nadstandard. Za mě poctivých 7 z 10 pro FDB a   jinak 75%.
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2012
Tak tento TV film mi tedy komedii nepřipomíná,   to je tvrdá realita. Paní Iva byla výborná,   jak se starala a každý ji využíval. Ovšem   vynikající postavy byli Pepa a Venuše. Teda   Pepa Jiřího Lábuse by potřeboval pár... a ta   zbohatlice Venuše Evy Holubové, vymáchat v   louži. Co ta předvedla v tý asijský   restauraci, to jsem se bavil a zárovenˇ styděl.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Na psí knížku (2002) [TV film]Na psí knížku (2002) [TV film]Na psí knížku (2002) [TV film]Na psí knížku (2002) [TV film]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Slepá je noc

Slepá je noc
Slepá je noc

Pan Gaston

Pan Gaston
Pan Gaston

Naposled navštívené:
Slepá je noc

Slepá je noc
Slepá je noc

Pan Gaston

Pan Gaston
Pan Gaston