Cerven
ohodnotit

Na táboře

Scout Camp

Žánr:
Rok:
2009
Délka:
80 minut

Obsah filmu Na táboře

 
Sedmnáctiletý York Hayes strávil několik prázdnin na proslulém skautském táboře Rakhouta a nyní se vrací jako vedoucí oddílu Ohniví draci. Jeho svěřenci jsou poněkud nezkušení a nešikovní skauti. A tak Draci patří mezi ostatními oddíly mezi ty poslední. Každý úkol je problémem a končí nezdarem. Aby si napravili reputaci, ukradnou skauti posvátný symbol tábora - Duchovní hůl. Ale i o tuto trofej přijdou, když jim jí vyfoukne jiný oddíl. První úspěch přijde v soutěži o nejlepší válečný pokřik a tanec. Konec tábora je ještě daleko a tak Ohniví draci ještě neházejí flintu do žita.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hvezdyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.8.2018
Slabomyslný snímek především určený pro   dětské publikum. Tyhle rodinné a rádoby   vtipné americké filmy patří spíše k odpadu   filmové tvorby. A snímek Na táboře nezklamal.
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.6.2014
Rodinný film nebo spíš dětský film o   prázdninách amerických chlapců na skautském   táboře. Příběh je poměrně zábavný, i   když všechno už jsme v podobných filmech   viděli (např. boj o kadibudku, láska na   táboře, srabíci a hrdinové). Z mého pohledu   nelze než závidět prázdninovou pohodu a   dobrodružství, když jsem zažil jen pionýrské   tábory padesátých a šedesátých let a místo   válečného tance a pokřiku vztyčování mj.   ruské vlajky každé ráno na dětském   buzerplácku a Smelo tovarišči v nogu. Co bylo   stejné - špinavé a smradlavé kadibudky nebo   hajzlíky.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama