Cerven
ohodnotit

Na vlastní oči [TV pořad]

Rok:
1994
Délka:
45 minut
„Publicistický televizní pořad TV Nova.“

Obsah filmu Na vlastní oči

 
Publicistický televizní pořad TV Nova zabývající se investigativní žurnalistikou. Pořad byl vysílán v letech 1994-2009. Reportéři pořadu pomohli k odhalení několika kauz, například ke kauze Kinský a Berdychovu gangu. Významnými redaktory a moderátory byli Josef Klíma, Janek Kroupa a Stanislav Motl, dlouhou dobu byl výraznou tváří pořadu Radek John.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
účinkuje:
Josef KlímaJosef Klíma.....redaktor a moderátor [43]   
Janek KroupaJanek Kroupa.....redaktor a moderátor [20]   
Stanislav MotlStanislav Motl.....redaktor a moderátor [42]   
Radek JohnRadek John.....redaktor a moderátor [39]   
Mirek VaňuraMirek Vaňura  
Anny OndrákováAnny Ondráková.....archivní záběry   
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV pořad]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Na vlastní oči >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2013
Tento publicistický pořad jsem dříve sledoval   docela dost,pak méně,dnes už naprosto   výjmečně.Proč však dávám 8 hvězdiček?Né   vždy byli ty reportáže a celý pořad tolik   zajímavý,ale na druhou stranu,nebáli se   takzvaně píchnout do vosího hnízda a ukazovat   podrazy,kausy,příběhy,které by jinak byli   skryty.A zkrátka stáli na straně   slabších,podvedených,nespravedlivě souzených   atd. atd.
Hortensie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.9.2011
Jeden z výborných publicistických pořadů na   našich obrazovkách, jehož zánik je   každopádně krokem TV Nova směrem zpátky. I po   odchodu Radka Johna do veřejného dění mohl   pořad pokračovat, ale na druhou stranu - někdy   nastavovaná kaše také nemusí být přínosná.   Takhle si v paměti uchovávám Na vlastní oči   jako ukázku výborné investigativní   novinařiny, kde mezi reportéry   "profíky" prvenství zcela jistě   zaujímá vynikající Stanislav Motl, od něhož   mám doma i několik publikací. Novinářská   práce není snadná a sklouzne-li do bulvární   roviny, není to určitě v pořádku. Hodnotit a   prezentovat složité kauzy, jak to činili   reportéři Na vlastní oči, vyžaduje velkou   dávku nestrannosti, odvahy a objektivity. V mé   paměti utkvěly hlavně Motlovy reportáže s   válečnými zločinci či návštěva   jihlavského podzemí.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
kouza - Zátah v Dominikánské republicekauze - Pohřebnictví jako rodinné řemesloKauze Matka dvou dětí sebevražedkyněkauza - Komunální politik
Reklama