Cerven
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Nahlas a naplno

Joyful Noise

Žánr:
Rok:
2012
Délka:
113 minut
„Nebuďte zbytečně skromní a nebojte se snít naplno a pořádně nahlas.“
Popis / Obsah / Info k filmu Nahlas a naplno
Malý církevní sbor v městečku Pacashau postihne tragédie, když předčasně zemře jeho šéf. Obyvatelé spoléhají na místní chrámový sbor, který by mohl vyhrát národní pěveckou soutěž. Do čela sboru je jmenována Vi Rose Hillová, která chce tvrdohlavě udržet vyzkoušený ryze tradiční pěvecký styl. Jenže G. G. Sparrowá tvrdí, že je už léta přežitý a měl by se změnit. Do této vypjaté situace přijíždí její vnuk Randy. Zanedlouho se Randy bezhlavě zamiluje do Olivie, dcery Vi Rose. Její bratr Walter trpí Aspergenovým syndromem a Randy ho začne učit hrát na klavír. Jenže Waltrova matka tomu není nakloněna, a tak synovi zakazuje s Randym kamarádit. Pokud se obě zatvrzelé ženy nezačnou konečně respektovat, nedosáhnou očekávaného vítězství.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Nahlas a naplno
Ve vtipném inspirativním filmu Nahlas a naplno, plném hudby, naděje, lásky a obnovy, si Queen Latifah a Dolly Parton zahrály hlavní roli. Malé městečko Pacashau v Georgii potkaly těžké časy, ovšem lidé spoléhají na to, že místní církevní sbor vyhraje národní pěveckou soutěž a zvedne tamní pochmurnou náladu. Sbor umí zpívat v dokonalé harmonii, jenže svár mezi dvěma hlavními zpěvačkami nyní ohrožuje celý tým. Jejich čerstvě jmenovaná ředitelka, Vi Rose Hill, chce tvrdohlavě udržet vyzkoušený ryze tradiční styl. Jenže živelná G. G. Sparrow má za to, že vyzkoušený a ryzý je jen navoněná verze unaveného a starého. Vše se ještě víc zamotá příjezdem GGina vzpurného vnuka. Mezi těmi dvěma to začne pořádně jiskřit a to ještě přileje do ohně mezi G.G. a Vi Rose. Pokud se těmto dvěma zatvrzelým dámám podaří překonat vzájemné rozdíly a najít společný hlas, možná jejich sbor vyhraje.

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Nahlas a naplno
Nahlas a naplno.
Tato hudební komedie, kde si zahrály hvězdy jako Queen Latifah v roli Vi Rose Hill a Dolly Parton jako vdova ředitele GG Sparrow, pojednává o církevním sboru v malém městečku. Po nečekané smrti ředitele, Vi Rose přebírá pěvecký sbor a snaží se pokračovat v duchu zesnulého. Jenže vdova není smířena s tím, že sbor nepovede ona. Spor obou dam se ještě více přiostří, když do sboru GG přijme svého talentovaného vnuka, který se zamiluje do dcery Vi Rose – Olivii. Napětí vzroste, ale bez pomoci obou dam tento sbor nevyhraje pěveckou soutěž. Musí zahodit veškeré boje a promyslet, jak se dostat do finále.


Autor: georginaa

Popis / Obsah / Info k filmu Nahlas a naplno
V malom mestečku Pacashau v štáte Georgia zavládli ťažké časy... Mietsni sa však nenechajú len tak ľahko zlomiť, veria totiž cirkevnému zboru, ktorý má výhrou v národnej hudobnej súťaži opäť vrátiť do sŕdc všetkých obyvateľov radosť. Ich hudba bola vždy veľmi príjemná harmonická, no dnes, žiaľ, rozdielne (nielen) umelecké predstavy hlavných sólistiek súdržnosti zboru vôbec neprospievajú. Nová šéfka zboru Vi Rose Hillová (Queen Latifah) totiž preferuje osvedčený tradičný štýl, kým temperamentná G.G. Sparrowová (Dolly Parton) pravý opak – myslí si skrátka, že ich doterajší štýl je príšerne zastaraný a predpotopný! Situácia sa výrazne zhorší, keď sa na scéne objaví G.G-in rebelský vnuk Randy (Jeremy Jordan). Ten má totiž nielen výborný sluch, ale i od prvej chvíle neprehliadnuteľnú slabosť pre Vi Roseinu krásnu a talentovanú dcéru Oliviu (Keke Palmer)! Nuž a iskrenie medzi oboma tínedžermi sa premietne i do už i tak napätého vzťahu G.G. a Vi Rose... Ak by však pre blaho ostatných obyvateľov mestečka predsa len nejakým zázrakom dokázali zabudnúť na svoje spory, majú obrovskú šancu sebe i zboru dopomôcť k výnimočnému speváckemu výkonu – a ktovie, možno skutočne i vyhrať!

Zdroj: Markíza


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Fantomas (Fantômas)

Fantomas
Fantômas

Jekatěrina (Jekaterina)

Jekatěrina
Jekaterina

Naposled navštívené:
Fantomas (Fantômas)

Fantomas
Fantômas

Jekatěrina (Jekaterina)

Jekatěrina
Jekaterina