Cerven
ohodnotit

Námluvy [TV inscenace]

Rok:
1961
Délka:
24 minut
„Vlasta Chramostová, Jan Pivec a Ladislav Pešek v televizním zpracování slavné Čechovovy povídky.“

Komentáře k filmu Námluvy

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.3.2017
Tak tohle se tedy povedlo.   Výborní herci, skvělé   dialogy. Je to stručné,   krátké a výstižné.   Dnešní pisálci by se mohli   učit.
Alix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.10.2019
Je to opravdu klenot, herecký   koncert tří hvězd,   samozřejmě i skvělý text.   Neskutečně jsem se bavila a   je škoda, že se toto dílko   nevysílá častěji.
rec
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Ač krátký je tento klenot   tehdejší televizní zábavy   tak je stále krásnější a   krásnější a především   stále svěží. Jednoduchá   zápletka, nádherné dialogy,   především ta o   "Volích loučkách"   kdy Jan Pivec svým typickým   způsobem a především svou   typickou mluvou zcela   rezolutně a zřetelně po   Pivcovsku rozhodl že   "Volí loučky" jsou   naše holenku a basta ! Tedy   Pivce a Chramostové. To   nemělo obdoby, něco   humornějšího jsem do té   doby neviděl. Skvělý výkon   téměř na pokraji všech   svých sil podal i nápadník   a uchazeč o ruku paní   Chramostové Ladislav Pešek,   nikdy taktéž nezapomenu na   ten jeho kolaps a jeho   následné zkříšení:-))   Mě nezbývá než vřele   doporučit každému kdo   ještě neměl tu čest a   tento inscenační televizní   klenot neviděl. Za 10 bez   debat.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Aharon Ipalé

Ipalé Aharon

Ishtar

Ishtar
Ishtar

Bludné cesty

Bludné cesty

Naposled navštívené:
Aharon Ipalé

Ipalé Aharon

Ishtar

Ishtar
Ishtar

Bludné cesty

Bludné cesty