Cerven
ohodnotit

Naši otcové [TV film]

Our Fathers

Další název:
Zločin v sutane
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
130 minut

Obsah filmu Naši otcové

 
Angelo byl jako malý chlapec zneužívaný knězem. Zanechalo to na něm trvalé následky. Rozpadá se mu v pořadí už třetí manželství a má záchvaty úzkosti a zuřivosti. Zanevřel na církev a vůbec nenavštěvuje kostel. Když oznámí vyššímu knězi, co se mu v dětství stalo, ten ho ujistí, že otec Geoghan už neslouží a nikomu tak již neublíží. V televizi se Angelo dozví, že kněze zatkli za sexuální obtěžování mladistvých. Rozhodne se zajít za právníkem Mitchellem, který je na straně žalobce. Počet jeho obětí se pomalu navyšuje. Církev nabízí všem obětem odškodnění ale Mitchell to rázně odmítá. Podaří se mu dostat otce Geoghana do vězení?...

Autor: Defied_Master
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.12.2009
Film podle skutečných událostí?....tak to jsem   teda čuměl,pěkná práce.Dost dobře je zde   ukázané,jak ti pedofilní uchýláci,kteří si   říkali kněží a nechávali se titulovat   "Otče",zneužívali své moci na   malých chlapcech.Pro puritánskou Ameriku něco   neslýchaného,bohužel bylo to tak.Tohle muselo   hodně otřást církví.Ne to,co se dělo,ale že   se to provalilo na veřejnost.Kdyby totiž měla   církev odhalit všechno - to by jsme teprve   čuměli.
Určitě tento film doporučuju -   stojí to za podívání.Mě osobně se dost   líbil Brian Dennehy v roli homosexuálního   kněze,jenž musel svou orientaci také tajit.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama