Cerven
ohodnotit

Nečekaná zrada

Partir, revenir

Další název:
Going and Coming Back
Žánr:
Země:
Rok:
1985
Délka:
114 minut

Obsah filmu Nečekaná zrada

 
Drama o francouzské židovské rodině, jež musela během prvních let nacistické okupace prožít peklo. Rodině Lernerových se sice na poslední chvíli podaří uprchnout před gestapem na venkovskou faru, ale ani tady není v bezpečí a nakonec je také vyhnána do koncentračního tábora. Lelouchův příběh není pouhou variací na dramatické události během II. světové války. Je také odrazem životních zkušeností režiséra a jeho židovské rodiny.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Nečekaná zrada >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.4.2012
Typické, jak je možno se přesvědčit i u   jiných Lelouchových filmů, je dějová dvou   spirála propojovaná a trvale plynoucí nebo se   vracející hudbou. Mnohdy se jedná jen o   opakující se hudebními motivy. To vše je   doplňováno promyšlenými filmovými stavbami a   pečlivě vybranými místyů,a reáliemi, které   umí dramaticky Lelouch mistrně využít.   Nečekaná zrada je filmové sdělení určené   pro trpělivé a současně náročnější   diváky, kteří nemají rádi prvoplánové děje   a milují zamyšlení a rozhovory, zejména o   filmu po filmu.
moldovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Dramatický příběh francouzské židovské   rodiny - návraty vzpomínek na minulost,   prožité utrpení i pátrání po udavači jsou   podbarveny Rachmaninovým klavírním Koncertem   č. 2. Jedná se kvalitní film pro náročného   diváka - náročnost spočívá zejména v   sledování psychologických zápletek a   myšlenkových pochodů.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alex Ullrich

Ullrich Alex

Naposled navštívené:
Alex Ullrich

Ullrich Alex