Cerven
ohodnotit

Nejlepší zabiják

Contract to Kill

Další název:
Nejlepší zabiják; Najlepší zabijak (SK)
Žánr:
Rok:
2016
Délka:
90 minut

Obsah filmu Nejlepší zabiják

 
John Harmon je agent CIA/DEA, ktorý vyšetruje arabských teroristov zachytených v Mexiku. So svojim tímom- zvodnou agentkou FBI Zarou Hayek a špionážnym pilotom Matthewom Sharpom - tentokrát letí do Istanbulu, aby odhalil brutálne sprisahanie. Islamskí extrémisti plánujú použiť drogovú trasu v mexickom štáte Sonora na prepašovanie smrteľných zbraní a vodcov do USA. John Harmon musí odvrátiť útok na Ameriku!

Zdroj: AMC Networks International

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.5.2021
Tohle už je opravdový úpadek. Steven Seagal   tady je (co se týče akčnosti) už jen parodií   sebe sama a základní zápletka velkého kšeftu   mezi drogovým bossem a vůdcem arabských   teroristů tou parodií zaváněla taky. A aby   toho nebylo málo tak většina herců jsou   nějací Rumuni. Režiséra Keoni Waxmana neznám   ale v jeho zájmu doufám, že umí víc než   předvedl tady.
martin.stusak.9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.8.2017
Nic než další prachobyčejný snímek bez   sebemenší ambice alespoň něčím zaujmout. Ale   jo, Steven Seagal tu očekávaně zase občas dá   někomu přes papulu, ale zrovna u něj to už   snad nikdo nebere vážně. A když nebojuje, tak   pořád někde sedí. Kdekoliv u stolu nebo v   autě a když zrovna nesedí, tak jen postává a   aby se neřeklo, tu a tam udělá alespoň jeden   krok. Takové jsou povětšinou současné   seagalovky všechny. Asi nejtrapnější scéna je   ta postelová. Nahá žena a Steven… No nic.   Podivný scénář bez napětí a dramatizace.   Akční film? I thrillerům to dělá ostudu.   Akční scény jsou opět nasnímané v takových   detailech, že není takřka nic vidět. Vývoj   postav žádný a nastavené tempo skutečně   nudící. Tohle se vážně v Americe promítalo v   kinech? Snímek se s takovým vyzněním hodí   akorát tak pro televizi jako náhrada za nějaký   nedosažitelný biják. Po shlédnutí snímek   okamžitě upadne v zapomnění, na který bude   zoufale padat jen prach.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Nejlepší zabiják (2016)Nejlepší zabiják (2016)Nejlepší zabiják (2016)Nejlepší zabiják (2016)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Gilles De Schrijver

De Schrijver Gilles

Jeffrey Dean Morgan

Morgan Jeffrey Dean

Helena Žaludová

Žaludová Helena

Esko Salminen

Salminen Esko

Edith Scob

Scob Edith

Immortalitas

Immortalitas
Immortalitas

Naposled navštívené:
Gilles De Schrijver

De Schrijver Gilles

Jeffrey Dean Morgan

Morgan Jeffrey Dean

Helena Žaludová

Žaludová Helena

Esko Salminen

Salminen Esko

Edith Scob

Scob Edith

Immortalitas

Immortalitas
Immortalitas