Cerven
ohodnotit

Nezdolné trio

Bian Cheng San xia

Další název:
Magnificient trio
Žánr:
Země:
Rok:
1966
Délka:
104 minut
„Čest, Msta, Patriotizmus“

Obsah filmu Nezdolné trio

 
Wang Yu se vrací do města právě poté, kdy vesničané unesou dceru soudce a připravují petici pro návštěvu ministra Yuan, ve které informují o vysokých daních a vykořisťování ze strany soudců.
Dohoda je hotova. Wang Yu navrací dceru do rukou soudce a slibuje splnění požadavků petice třem únoscům.
Soudce však svému slovu nedostojí. Proto ctižádostivé trojici nezbývá nic jiného, než se postarat o napravení....
DVD Express

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
čínská
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Nezdolné trio >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2015
Studiová záležitost s poněkud známou dějovou   zápletkou. Takovéhle podobné náměty se   používali docela často. Tyran na vysokém   postu, bezpráví a někdo, kdo ve všem udělá   pořádek. Příběh je napsán dobře nejen po   dramatické stránce. Občasné souboje kung-fu   už vše jen zpestřují. I zde platí využití   tolik známé šablony zahrnující souboj na   konci snímku. Vyprávění je volné a tak tedy   velmi srozumitelné. Naprosto nenáročný snímek   pro každého.
mirhasik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Typický boj dobra se zlem. Chamtivý soudce   vydírá vesničany a i přes příkaz císaře   dál vybírá daně. Vůdce vesnice se proto   rozhodne unést jeho dceru a soudce vydírat.   Soudce samozřejmě pošle vojáky, proti kterým   by únosci neměli žádnou šanci, kdyby se u   jejich chatrče znenadání neobjevil šlechetný   návratilec z válek LU, který je nejen výborný   bojovník, ale také synovec ministra :o) Soudce   se proto rozhodne, že nebude plýtvat své   vojáky a na únosce pošle vězně. Mezi nimi je   však i bývalý pobočník mistra LU, který se k   němu samozřejmě přidá a ostatní vězně   pobije. Zoufalý soudce najímá dvě bandy   hrdlořezů a vedením pověří svého osobního   strážce - výborného bojovníka s mečem, aby   únosce zlikvidoval. Ten však začíná   pochybovat a nakonec se k únoscům přidá.   Závěrečný boj tohoto nezdolného tria nejen se   soudcovskými vojáky, ale i s bandou najatých   vrahů je pak to, na co celý film čekáte :o)
hejtman
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.8.2006
Béčková podívaná,špatný scénář,spousta   věcí nedává smysl,skokový děj,nevýrazní   herci,kteří skoro nic nepředvedou.Zatím asi   nejhorší film na dané téma co jsem   viděl,alespoň za poslední dobu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama