Cerven
ohodnotit

Nie je všedný deň [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
67 minut
„Původní televizní muzikál o Bratislavě konce 50. let.“

Obsah filmu Nie je všedný deň

 
POZOR SPOILER

Na oslavu k Ivanovi Plachému, jeho ženě Evě a její matce Františce Florišové přijíždějí hosté - Paľo Brťka, manželé Rosínovi, Zuzka a Rudo. Dále ještě přijíždí inženýr Miro Adámek. Přivítá je mladá dívka Daniela. Vyjde najevo, že je to dcera Ivana a Evy. Oslavenkyně Františka není doma, ani manželé Plaší zde nejsou. Tak se zatím vzpomíná na mládí a časy před dvaceti lety.

Tato základní mužská čtyřka se seznámila při hledání bytu. Shodou okolností se sešli u Františky Florišové. Ta je bere na byt všechny čtyři. Mládenci jsou tedy spokojeni. Františka prodává zeleninu. U toho jí pomáhá dcera Eva. Ta pozná Ivana již na...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Československá televize
 
 
Typ:
[TV inscenace]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
slovenská
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Nie je všedný deň >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.1.2019
Muzikál je to, kde se zpívá skoro stále.   Hudební film je film, ve kterém se zpívá jen   občas. Takže vážení, ač jsem tuto definici   vymyslel já sám, znamená to jen tu věc, že   toto, co jsem viděl nepovažuji za muzikál, ale   film se zpěvy. Byla to konina non plus ultra, ale   setkání se známými tvářemi tehdejší doby   velmi mile potěšilo. Hudba je tu pěkná, ale   ani jedna skladba mi nesedla. To je ovšem moje   chyba. Ovšem celkově to nestojí za moc.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama