Night School (1981)

Night School
60 %
 
 

Další název: Terror Eyes

    Žánr: horor / mysteriózní
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 88 min.
„V Bostonu řádí šílený vrah - stíná hlavy nevinným dívkám z místní večerní školy. Policie je bezradná...“
Anne Baron (Meb Boden) je asistentka učitele v denním pečovatelském centru Jack-N-Jill v Bostonu. Je podvečer a poslední dítě už si matka vyzvedla. Anne relaxuje na kolotoči na dětském hřišti, když přijede někdo na motorce, s černou helmou. Překvapí ji, když cizinec vytáhne nůž a začne točit kolotočem. Nůž drží v ruce, a jak se kolotoč i s ní točí, ona najede na nůž.

Na případ je přidělen Judd Austin (Leonard Mann). Hlavu ženy nalezne v nedalekém kbelíku. Šokovaný ředitel centra mu sdělí, že Anne navštěvovala noční kurzy ve Wendell College.

V nemocnici Judd se svým parťákem Tajem (Joseph R. Sicari) diskutují o podobném případu z předchozího týdne. Tehdy hlavu dívky našli ve vodní nádrži. Přemýšlejí o možných souvislostech...  Autor: SvoKar

režie:
Ken Hughes
 
 
hraje:
Leonard Mann (poručík Judd Austin), Rachel Ward (Eleanor Adjaiová ), Drew Snyder (Vincent Millett), Joseph R. Sicari (Taj), Nicholas Cairis (Gus), Karen MacDonald (Carol), Annette Miller (Helene Griffinová ), Bill McCann (Gary), Margo Skinner (Stevie Cabotová), Elizabeth Barnitz (Kim Morrisonová), Holly Hardman (Kathy), Meb Boden (Anne Barronová), Belle McDonald (Marjorie Armandová), Edward C. Higgins (koroner), William McDonald (soudní lékař), Patricia Rust (Pat), Kevin King (policista), Kevin Fennessy (Harry)
 
 
scénář:
Ruth Avergon
 
 
kamera:
Mark Irwin
 
 
hudba:
Brad Fiedel
 
 
střih:
Robert M. Reitano
 
 
výprava:
William De Seta
 
 
producent:
Ruth Avergon
 
 
asistent produkce:
Leon Williams
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.