Cerven
ohodnotit

Night School

Další název:
Terror Eyes
Rok:
1981
Délka:
88 minut
„V Bostonu řádí šílený vrah - stíná hlavy nevinným dívkám z místní večerní školy. Policie je bezradná...“

Obsah filmu Night School

 
Anne Baron (Meb Boden) je asistentka učitele v denním pečovatelském centru Jack-N-Jill v Bostonu. Je podvečer a poslední dítě už si matka vyzvedla. Anne relaxuje na kolotoči na dětském hřišti, když přijede někdo na motorce, s černou helmou. Překvapí ji, když cizinec vytáhne nůž a začne točit kolotočem. Nůž drží v ruce, a jak se kolotoč i s ní točí, ona najede na nůž.

Na případ je přidělen Judd Austin (Leonard Mann). Hlavu ženy nalezne v nedalekém kbelíku. Šokovaný ředitel centra mu sdělí, že Anne navštěvovala noční kurzy ve Wendell College.

V nemocnici Judd se svým parťákem Tajem (Joseph R. Sicari) diskutují o podobném případu z...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2013
Po městě pobíhá vyšinutý motorkář a rád   seká mladým holkám hlavy zakřivenou mačetou,   policie je bezradná jako vždy. Toto schéma jsme   mohli vidět ve stovkách dalších hororových   kousků z 80.let. Jak je vidět neměly to holky v   té době jednoduché. Většinou to právě byly   ony kdo byl brutálně zmasakrován. V tomto filmu   je to nejinak, zkrátka nemůže vyjít holka ani   na ulici aniž by přišla o hlavu. Hodnotím   průměrem protože se zde objevovala hluchá   místa, vraždy nebyly moc vidět a taky jsem   vraha odhalil na samém začátku a mimo jiné se   některé události ve filmu daly předpokládat,   obzvlášť konec. Pro mě záležitost na jedno   zkouknutí a do paměti se moc nevryje.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kapacita

Kapacita
Kapacita

Bitva

Bitva
Bitva

Naposled navštívené:
Kapacita

Kapacita
Kapacita

Bitva

Bitva
Bitva