Cerven
ohodnotit

Nitro

Další název:
Adieu Max
Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
90 minut
„Maxovi umírá jeho žena, zachránit ji může pouze včasná transplantace.“

Komentáře k filmu Nitro

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2021
Zpočátku to vypadá na   další snímek dle vzoru   série ´Rychle a zběsile´   (2001- ) a svým způsobem   tomu tak skutečně je.   Adrenalinový   francouzsko-kanadský snímek   překvapuje fascinující   podívanou. Motto filmu by   mohlo znít: Jak daleko   zajdete pro záchranu své   milované? Umírá a   potřebuje srdce. A o to tady   celou dobu jde. Jde o srdce a   jde o čas. Kromě ryze   popcornové akční jízdě   má děj ve vínku i slušnou   dramatizaci, takže o   volnomyšlenkářskou akci se   také nejedná. děj obsahuje   spoustu náhod, jako třeba v   situaci, kdy unese a zabije   domnělého mafiána, aby se z   něj nakonec vyklubal tajný   policajt. A také ohromného   zjednodušení dějového   vývoje. Je možné, aby jen   tak někdo z civilistů   přišel do nemocnice a   přinesl k transplantaci   potřebný orgán?   Samozřejmě nesmysl a   takových nesmyslů je tu   víc. Do toho ještě nějaká   ta retrospektiva, která ne   vždy jde rozpoznat. Ale proč   se vůbec zabývat nějakou   věrohodností, když jde o   pouhopouhou akční zábavu a   o nic víc? Snímek nemá   honosný rozpočet jako   hollywoodské trháky a   přesto se dá plně užít. A   potvrdil to divácký zájem,   který ve své době   premiérového uvedení s   přehledem vytlačil Bruce   Willise se svým snímkem   ´Smrtonosná past 4´ (2007).   Takže prostě vypnou a užít   si film, který má drive. Nic   víc, nic míň.
pataamat
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.4.2009
Max ši spokojne žije s   manželkou a synom , fajn   život sa naruší , keď   manželka ochorie a bude   porebovať transplátaciu   srdca .A kedže synovy   sľúbil , že mame pomôže   musí to splniť aj za cenu   toho , že sa staré kolaje .
Chrustyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Slabý kousek kombinující   akční film ve stylu   "Rychle a zběsile"   s dramatem. Ani by nevadilo,   že je příběh ohranej jak   gramofonová deska ale film v   sobě nemá nic čím by   dokázal zaujmout. Závodů je   zde pár a jiné akční   scény zde nenajdete.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Adele Ferruzzi

Ferruzzi Adele

Naposled navštívené:
Adele Ferruzzi

Ferruzzi Adele