Cerven
ohodnotit

Nitro

Další název:
Adieu Max
Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
90 minut
„Maxovi umírá jeho žena, zachránit ji může pouze včasná transplantace.“

Obsah filmu Nitro

 
Stavební dělník Max vede spokojený život s manželkou Alicí a jejím synem Theem. Když se dozví, že Alice potřebuje nové srdce, je rozhodnut ji zachránit, i kdyby kvůli tomu měl sám vraždit. Ale aby mohl splnit slib, který dal i adoptivnímu synovi, musí někde získat náhradní srdce. Čas se neúprosně krátí a Max se rozhodne unést jednoho z místních darebáků. Muž mu tvrdí, že je policista a prosí ho o život. Nevěří mu a zabije ho, a pak donutí veterináře, aby srdce určené k transplantaci odebral. Jeho jednání však změní budoucí život tak, jak vůbec nepředpokládal.

Zdroj: Nova

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Nitro >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2021
Zpočátku to vypadá na další snímek dle vzoru   série ´Rychle a zběsile´ (2001- ) a svým   způsobem tomu tak skutečně je. Adrenalinový   francouzsko-kanadský snímek překvapuje   fascinující podívanou. Motto filmu by mohlo   znít: Jak daleko zajdete pro záchranu své   milované? Umírá a potřebuje srdce. A o to tady   celou dobu jde. Jde o srdce a jde o čas. Kromě   ryze popcornové akční jízdě má děj ve   vínku i slušnou dramatizaci, takže o   volnomyšlenkářskou akci se také nejedná. děj   obsahuje spoustu náhod, jako třeba v situaci,   kdy unese a zabije domnělého mafiána, aby se z   něj nakonec vyklubal tajný policajt. A také   ohromného zjednodušení dějového vývoje. Je   možné, aby jen tak někdo z civilistů přišel   do nemocnice a přinesl k transplantaci potřebný   orgán? Samozřejmě nesmysl a takových nesmyslů   je tu víc. Do toho ještě nějaká ta   retrospektiva, která ne vždy jde rozpoznat. Ale   proč se vůbec zabývat nějakou věrohodností,   když jde o pouhopouhou akční zábavu a o nic   víc? Snímek nemá honosný rozpočet jako   hollywoodské trháky a přesto se dá plně   užít. A potvrdil to divácký zájem, který ve   své době premiérového uvedení s přehledem   vytlačil Bruce Willise se svým snímkem   ´Smrtonosná past 4´ (2007). Takže prostě   vypnou a užít si film, který má drive. Nic   víc, nic míň.
pataamat
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.4.2009
Max ši spokojne žije s manželkou a synom ,   fajn život sa naruší , keď manželka ochorie a   bude porebovať transplátaciu srdca .A kedže   synovy sľúbil , že mame pomôže musí to   splniť aj za cenu toho , že sa staré kolaje .
Chrustyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Slabý kousek kombinující akční film ve stylu   "Rychle a zběsile" s dramatem. Ani by   nevadilo, že je příběh ohranej jak   gramofonová deska ale film v sobě nemá nic   čím by dokázal zaujmout. Závodů je zde pár a   jiné akční scény zde nenajdete.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Nitro (2007)Nitro (2007)
Reklama