Cerven
ohodnotit

Noc v Roxbury

A Night at the Roxbury

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
82 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Noc v Roxbury
Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Tedy dokud autem nenabourají do svého velkého vzoru Richarda Grieca, který je v jejich vysněném podniku pečený vařený. Aby se vyhnul případným tahanicím, propašuje je jejich "nový kamarád" dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu. Prostě to roztočit!

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 28.08.2015 CX


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Noc v Roxbury
Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit!


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Noc v Roxbury
Tato "bláznivá komedie" pojednává o dvou bratrech - Dougovi a Stevovi. Jejich snem je mít svůj vlastní noční klub stejně skvělý jako je právě Roxbury. Problém ovšem nastává v tom, že v něm nikdy nebyli. Žijí stále doma a pracují v otcově obchodu s umělými květinami. Poměrně šťastná náhoda jim dopomůže se do tohoto klubu dostat. Díky Richardu Griecovi, který v tomto filmu hraje sama sebe. Ten do nich omylem nabourá a aby neměl "oplétačky" s policií je dostane do Roxbury. Tam se spřátelí s majitelem panem Zadirem a svěří se mu s jejich nápady. Tomu se jejich nápady zalíbí a navrhne jim schůzku kde vše potřebné projednají. Bohužel zapomene jejich jména... :-)

V tomto skvěle bláznivém filmu je řada ještě dalších šílených postav, dialogů a scének. U tohoto filmu se zaručeně pobavíte. Doporučuji.


Autor: CaRtman

Popis / Obsah / Info k filmu Noc v Roxbury
Bratři Steve a Doug Butabiovi se vždy toužili dostat do slavného tanečního klubu Roxbury. Když se jim to za pomoci jednoho z členů podařilo, rozhodli se, že to pořádně roztočí. Ztřeštěná komedie, navážející se do "diskotékových" filmů.

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:20 - 04:50

13 minut již uběhlo
137 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll aneb Písničky od Bolka

02:25 - 03:05

8 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

02:15 - 03:10

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:35 - 02:35

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Max Horton

Horton Max

Naposled navštívené:
Max Horton

Horton Max