Cerven
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

O dvou, kteří ukradli měsíc

O dwóch takich, co ukradli ksiezyc

Další název:
About those two, who stole the moon
Země:
Rok:
1962
Délka:
80 minut
„Polská barevná širokoúhlá pohádka.“

Obsah filmu O dvou, kteří ukradli měsíc

 
Bylo,nebylo...za devaterými horami a devaterými řekami se kdysi v malé vesničce Zapiecek narodila chudým rodičům dvojčátka - chlapečkové. Dostali jména Jacek a Placek, ale rostli z nich darebáci, kterým v kraji rovno nebylo. Zlobili rodiče i sousedy,ubližovali slabším,byli prolhaní a hlavně líní...a právě proto pořád dumali, jak to zařídit,aby nikdy nemuseli pracovat a přesto se měli pořád dobře. A jednou na to přišli - ukradnou z nebe Měsíc a prodají ho! Určitě za něj strží tolik,aby už nikdy nemuseli na práci ani pomyslet - stačí si jen vyčíhat místo,kdy bude nejníž a bude lehké ho polapit. Kluci se tedy vydali takové místo hledat, a aby...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

jarda53
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.5.2010
Kdo krade dostane kopanec,dříve přes ruce,dnes   raději nic nevidět,nic neříkat, všechno se to   obrátí proti tobě. A když se krade již od   mládí,tak polepšovna. Kde je povoleno krást je   jenom u senátorů a poslanců..
Faye
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.6.2007
... „Nikdo ho ještě neukradnul? – Asi   neměli takový žebřík. – Možná. - Pokud by   se nám to povedlo byli bychom bohatí. – A   nemuseli bychom nic dělat. – Stejně nic   neděláme. – To jo, ale potom bychom už vůbec   nic nedělali“. Klika, že se v tom Zapiecku   narodili takoví hajzlíci jako Jacek a Placek ...   „pokaždé, když jim přibyl rok života   obyvatelům ubylo sto let klidu“ bylo už   vážně načase tu nadšenou pracovitost v té   vísce trochu provětrat. Škoda jen, že svět   semele a napraví i takové individuality jako je   tahle dvojka lenochů. Mé zklamání ze   „šťastného“ konce stálo nynejšího pana   prezidenta a pana premiéra ( Lech Kaczyński a   Jarosław Kaczyński nebo opačně ... trochu se   mi kluci pletou) jednu * dolů. Tak snad se jim   alespoň v politice vyplnilo to, co si na   začátku přáli ještě jako Jacek a Placek,   takže repete ... „Pokud by se nám to povedlo   byli bychom bohatí. – A nemuseli bychom nic   dělat. – Stejně nic neděláme. – To jo, ale   potom bychom už vůbec nic nedělali“ :- ))).


Hodnocení:n12345678910
Reklama
O dvou, kteří ukradli měsíc (1962)O dvou, kteří ukradli měsíc (1962)O dvou, kteří ukradli měsíc (1962)O dvou, kteří ukradli měsíc (1962)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Závodní horečka (Speed Zone!)

Závodní horečka
Speed Zone!

Mar Regueras

Regueras Mar

Naposled navštívené:
Závodní horečka (Speed Zone!)

Závodní horečka
Speed Zone!

Mar Regueras

Regueras Mar