Cerven
ohodnotit

O lásce - pouze pro dospělé

Pro lyubov. Tolko dlya vzroslykh

Další název:
About Love. Adults Only; Pro ljubov. Tolko dlja vzroslych; Про любовь. Только для взрослых
Žánr:
Země:
Rok:
2017
Délka:
109 minut

Obsah filmu O lásce - pouze pro dospělé

 
Druhá část filmu "O lásce - pouze pro dospělé" se odehrává v Moskvě v létě roku 2016. Nová přednáška, nový přednášející (kterým není nikdo jiný než John Malkovich), nové téma Jak zachovat lásku v moderním světě a pět nových příběhů o lásce.

Druhá část filmu "O lásce - pouze pro dospělé" se odehrává v Moskvě v létě roku 2016. Nová přednáška, nový přednášející (kterým není nikdo jiný, než uznávaný americký herec a režisér John Malkovich) a nové téma "Jak zachovat lásku v moderním světě" a pět nových příběhů o lásce. Některé zábavné, jiné naopak dojemné, ale všechny provokující - hrdinové trpí, bojují za své city v absurdních i směšných...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.10.2018
Několik milostných povídek je rámcováno   přednáškou o lásce, sexu, manželství.   Přednášející, ztělesněný americkým hercem   Johnem Malkovichem, se v posledním příběhu   stane hlavní postavou společně se svou milenkou   a manželkou. Tato jediná povídka má alespoň   nějakou úroveň a humor. Zbytek je křečovitá   snaha o veselí, zápletky jsou spíše trapné   (výměna manželek při společné swingers   party). Navíc koukat hodinu a tři čtvrtě na   ruské ksichty je vyčerpávající. I ta   Malkovichova milenka vypadá jako ušatý   přerostlý kluk a nepomohou jí žádné šminky.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama