Cerven
ohodnotit

Obsah filmu O městečku Kočičkově

 
V pohádce Ludvíka Ráži se poprvé objevila i herečka Jiřina Bohdalová. Svoji premiéru ve Večerníčkovi měla v neděli 28. listopadu 1965. Hudební nástroj - saxofon chlapce Daniela se rozhodne naučit krásně a nefalešně zpívat kočičí trio městečka Kočičkova, přes zápletku se strážníkem Dupálkem se mu to nakonec podaří.

Zdroj: Česká televize

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.11.2019
Jedna z úplně prvních televizních pohádek   vysílaná v rámci tehdejšího nového seriálu   pod souhrnným názvem "Večerníček".   Vysílaný nejprve dvakrát týdně, poté   čtyřikrát a od roku 1968 již každý den v   týdnu. Televize chtěla v té době (1965)   konkurovat rozhlasu, kde již existoval stejný   formát pořadu s názvem "Hajaja",   který nenapodobitelným způsobem uváděl   Vlastimil Brodský. Já to neposlouchal, to už   mě zajímal big beat a moje idoly jako Miki   Volek, Pavel Sedláček, Pete Kaplan. Vlastní   pohádka "O městečku Kočičkově"   byla kombinace malých loutek a herečky Jiřiny   Bohdalové, která vyprávěla pohádku a   zároveň si s loutkami (maňásky) povídala.   Zapomenutou pohádku mi připomněl seriál   bratří Formanů "Česká loutka".


Hodnocení:n12345678910
Reklama
O městečku Kočičkově (1965) [TV film]O městečku Kočičkově (1965) [TV film]O městečku Kočičkově (1965) [TV film]O městečku Kočičkově (1965) [TV film]
Reklama