Cerven
ohodnotit

Oblast Q

Area Q.

Další název:
Área Q
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
100 minut

Obsah filmu Oblast Q

 
Thomas Mathews, investigativní novinář, jehož svět se otočil vzhůru nohama, když zmizel jeho syn, je poslán do Brazílie vyšetřit údajná pozorování mimozemského života.

Zdroj: SPI International

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
www.areaqofilme.com.br
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Oblast Q >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PORTER
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.1.2024
To byla pěkná hovadina a titul sci-fi thriller   je spíš k zasmání,novinář kterému údajně   unesli syna mimizemšťani se vydává do   Brazílie na reportáž kde se stalo něco   podobného několikrát tak obchází lidi a   vyptává se ,pak objeví jakou si skálu ve   které asi přebývají  mimozemšťani a film je   o ničem,žádný mimozemšťan se neukáže jen   jaké si světlo takže nic napínavějšího se   tam neděje,hrozný blábol.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.12.2020
Nízkorozpočtový filmový odkaz na snímek   režiséra, jehož jméno tu dokonce i zazní,   'Blízká setkání třetího druhu' (1977), ve   kterém se krapet hapruje i s teorií relativity   Alberta Einsteina. Z jakého důvodu ti   mimozemšťané na Zemi vlastně jsou, také není   nic neznámého. Ono těch různých odkazů je   víc a patří do toho i název snímku. Tady se   nehraje na monstrózní epos, jen se skromně   vypráví obyčejný sci-fi příběh   pojednávající o záhadných událostech v   určité Brazilské končině spojovaných s   mimozemskou civilizací. Proto tu není   sebemenší náznak dramatizace ani napětí.   Velkorozpočtových sci-fi snímků, v kterých   samozřejmě nechybí akční scény, tu bylo   tolik, že už je prostý divák tak rozmazlený,   že neočekává od žánru sci-fi nic jiného.   Tento snímek je ve sci-fi žánru v brazilské   kinematografii údajně prvním, který vznikl v   koprodukci USA. To vysvětluje účast Isaiaha   Washingtona v hlavní roli, který se toho zhostil   s plnou profesionalitou. Nízký rozpočet je tedy   pochopitelný, a jak je vidět, opět se potvrdilo   pravidlo, že i z mála se dá udělat vcelku   zajímavý film, ve kterém nechybí určité   poselství a varování lidstva. A o to tu jde   především a na něco takového excelentní CGI   efekty nejsou potřeba. Jen je škoda, že v   takovém pracování nešli tvůrci více o artu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Oblast Q (2011)Oblast Q (2011)Oblast Q (2011)Oblast Q (2011)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Cassandra Jean Amell

Amell Cassandra Jean

Naposled navštívené:
Cassandra Jean Amell

Amell Cassandra Jean