Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Oddělené stoly

 
Život v hotelu Beauregard v Bournemouthu se mimo sezónu rozproudí, když pohledná Ann Shanklandová přijede za svým bývalým manželem alkoholikem Johnem Malcolmem, který je tajně zasnouben s Pat Cooperovou, jež hotel vede. Mezitím snobská paní Railton-Bellová zjistí, že milý, i když unylý major Pollock není tím, čím se zdá být. Je to obzvlášť šokující zpráva pro její křehkou dceru Sibyl, která je do něj tajně zamilovaná...

Autor: Petrkey
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.4.2011
Fantastické herecké výkony hlavních   představitelů, v době natáčení předních   hollywoodských hvězd. Shoda náhod svede   dohromady v hotýlku nesourodou společnost.   Lidsky hluboké a zároveň jemné drama o   nenaplněných životních plánech a snech.
Mlapiska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2008
Pravý zlatý věk Hollywoodu. Příjemná klasika   s mnoha psychologicky zajímavými postavami.   Konverzační drama o dávných křivdách,   přetvářkách, lžích, ale i o   sebeuvědomění, odpuštění a   návratech.
Člověk, který si říká major a   mluví o barvitých historkách z války, kde ve   skutečnosti zastával hodnost poručíka ve   skladu, snaží se zmocnit novin, ve kterých je   odhalen jeho sexuální skandál v kině. Bojí se   lidí, je zbabělý, přitom sám k sobě, když   ne k druhým, zcela upřímný. Velmi zajímavě   vykreslená postava a úúžasný David Niven!


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Oddělené stoly (1958)Oddělené stoly (1958)Oddělené stoly (1958)Oddělené stoly (1958)
Reklama