Cerven
ohodnotit

Odznak cti

Badge of Honor

Další název:
Badge of Honour; Disengaged
Žánr:
Rok:
2015
Délka:
94 minut

Obsah filmu Odznak cti

 
Policejní vyšetřovatelka Jessica Dawson (Mena Suvari) byla zrovna převelena do oddělení vnitřních záležitostí. Během jejího prvního dne v práci došlo ke krvavému drogovému zátahu. Policista zastřelil nevinného teenagera. Na tom, jak k nešťastné tragédii došlo, něco nesedí. Jessica se snaží odhalit pravdu a následky jediné lži mezitím zasáhly celý okrsek. Ale brzy zjišťuje, že nemůže vůbec nikomu věřit, dokonce ani vlastnímu velícímu (Martin Sheen).

Zdroj: FTV Prima

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Odznak cti >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PROCESOR
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.8.2020
PROCESOR!
100x Ohraný motiv a stejný klišé, takže si   myslím, že to byl záměr, aby to nebyla   nějaká napínavá detektivka plná zvratů, ale   odpočinkový béčkový film u kterého si   můžete v klidu povídat, protože závěr je   jasný, jako slunce v poledne.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.3.2019
Jednoduchý malý film se známým motivem,   napsaný s patřičným napětím, přirozeným   předvídatelným vývojem a s přirozenými   pochybnostmi. Režisér Agustin vytváří   nedůvěryhodnou atmosféru nutící zpochybňovat   každou postavu a její potenciální motiv. V   rámci filmové zábavy je to ale záměr, takže   shlížet v tom realismus je jako obvykle zcela   zbytečné. Taky proč. Příběh nenutící   během sledování přemýšlet se skromně hodí   jen tak k nenáročnému filmovému večeru.
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.2.2018
Prvních patnáct dvacet minut jsem vnímal jako   začátek slušného thrilleru. Brzy ale přišlo   zklamání, protože příběh zabředl do   nudného sledování boje naivní vyšetřovatelky   policejní inspekce a zkorumpovaného policisty   Mylese, který se neštítí žádného násilí a   zabíjení vč. žen a dětí. Lochlyn Munro mi v   hlavní roli nesedí, mám ho už zařazeného   jako herce filmů katregorie "B" a   ještě slabších. Mena Suvari jako mladá holka   byla hezká moc, no nyní v pětatřicítce už to   není ono. Typický film na jedno shlédnutí


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Údolí boje (Fight Valley)

Údolí boje
Fight Valley

David Van Horn

Horn David Van

Psí díra (Dog Pound)

Psí díra
Dog Pound

Ross Harper

Harper Ross

Piráti (Caraibi)

Piráti
Caraibi

Naposled navštívené:
Údolí boje (Fight Valley)

Údolí boje
Fight Valley

David Van Horn

Horn David Van

Psí díra (Dog Pound)

Psí díra
Dog Pound

Ross Harper

Harper Ross

Piráti (Caraibi)

Piráti
Caraibi