Cerven
ohodnotit

Oeste Nevada Joe

Další název:
Guns of Nevada; Joe Dexter
Žánr:
Rok:
1965
Délka:
96 minut

Obsah filmu Oeste Nevada Joe

 
V salónu městečka Golden Hill zlikviduje dva nebezpečné rváče "Nevada Joe" Dexter. Majitelka salónu Mary Blue mu nabídne místo, rychlý pistolník se vždy hodí. Dexter odmítne bez ohledu na velkolepou odměnu. Po cestě z města je pozván na ranč Julie Brooksové, majitelky největších zlatých dolů v okolí Golden Hill, která hledá muže pro ochranu svou a zlata. Dexter nabídku opět odmítne.

Nabídku Nevada Joe přijme, když je Julie zraněna a okradena o zásilku zlata při přepadení lupiči. Za přepadením stojí John Randolph, konkurent Julie. Dexter musí zabezpečit důl před sabotéry placenými Randolphem a ve spolupráci se šerifem pochytat psance...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.9.2020
Průměrný spahhetti western z   "westernového období" režiséra   Ignacia F. Iquina. Příběh se neliší od   většiny filmů stejného žánru, přináší   dostatek přestřelek, salónních rvaček a   barvotiskové lásky. Pistolník "Joe   Nevada" Dexter se ocitne v dilema mezi dvěma   atraktivními ženami, které obě stojí o jeho   ochranu. Zvolí dobře? Ochrání zlatý důl od   sabotéru a transporty zlata před lupiči   konkurenta Randolpha?


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama